S-a nascut fara maini si picioare, dar asta nu il impiedica sa fie un frate bun. Filmuletul devenit VIRAL pe internet

Intr-un filmulet facut public de mama celor doi copii, Camden reuseste sa il calmeze pe fratele nou nascut dandu-i o suzeta, in ciuda faptului ca nu are maini.

Copilul s-a nascut cu sindroamele phocomelia si amelia. Phocomelia este o tulburare congenitala care implica malformatia membrelor, in timp ce amelia este un defect de nastere care presupune lipsa unuia sau a mai multe membre.

In filmuletul devenit viral pe internet Camden apare alaturi de fratele lui mai mic, asezati pe pat. In momentul in care bebelusul incepe sa planga Camden nu sta prea mult pe ganduri si il ajuta sa isi recupereze suzeta, reusind astfel sa il linisteasca.

In mai putin de cinci zile filmuletul a strans peste 40 000 de vizualizari pe Instagram si a starnit emotiile internautilor.

Katie, mama celor doi frati deveniti celebri, a marturisit pentru Daily Mail Online faptul ca momentul emotionant nu a fost unul izolat, pentru ca deseori Camden il ajuta pe fratele mai mic in diverse situatii.

„Pentru noi este un lucru obisnuit, insa m-am gandit ca prietenii si familia noastra ar vrea sa vada asta”, a declarat femeia.

Fiul ei de cinci ani ieșise din apă și voia să îi schimbe pantalonii, însă când s-a apropiat de el, copilul a început SĂ URLE de durere. E incredibil ce a descoperit această mamică în pantalonii de înot ai fiului ei. Toți părinții ar trebui SĂ VERIFICE!

Jack Collins este un băiețel de numai 5 ani care a avut deja o experiență groaznică.

Mama lui era în vacanță cu fiul și a dorit să îl schimbe pentru că ieșise din apă, dar nu s-a apropiat prea mult fiindcă băiatul a început să urle foarte tare: ,,Nu l-am auzit niciodată urlând atât de tare”,  spune mama lui. Ce se întâmplase?

Atunci când se juca în apă, plasa din interiorul pantalonilor lui scurți se încolăcise în jurul organelor lui intime. Mama s-a simțit depășită de situație, așa că a mers la recepția hotelului și a cerut o foarfecă.

Dar recepționera a sfătuit-o să meargă la spital de urgență, ceea ce au și făcut. Odată ajunși au aflat că situația era dramatică: plasa era extrem de strânsă în jurul organului intim încât doctorii au crezut că va rămâne cu probleme de urinare.

Medicii i-au tăiat pantalonii, și din fericire nu a fost nevoie de altceva, băiatul nu a rămas cu sechele, dar cazul lui a devenit un avertisment pentru toți părinții.

Aştepta cu nerăbdare să devină mamă, însă a avut un şoc când şi-a văzut bebeluşul! Cum arătă acum micuţul e incredibil

Şi-a dorit cu ardoare să devină mamă şi aştepta cu nerăbdare momentul în care îşi va cunoaşte bebeluşul, însă o femeie a avut un şoc atunci când a născut, întrucât fiul ei a avut pielea acoperită de pete de sânge.

Venirea pe lume a micuţul Dylan trebuia să fie un moment de bucurie pentru familie, însă medicii le-au dat o veste cruntă. Mai exact, bebeluşul a venit pe lume mai multe pete închise la culoare pe piele, despre care doctorii au spus că sunt nevi congenitali.

Astfel, pentru a scăpa de aceştia, micuţul Dylan va fi nevoit să treacă prin numeroase intervenţii chirurgicale în primii ani de viaţă.

Acum, la cinci ani, acesta a suferit deja 26 de intervenţii, iar pentru a avea suficientă piele pentru a-i acoperi trupul, doctorii au fost nevoiţi să-i facă implanturi precum sânii. Chiar şi aşa, însă, micuţul este un băieţel foarte vesel.

 

DISTRIBUIȚI