S-a îmbătat şi s-a dat în spectacol la o petrecere de Crăciun! FOTO | Fosta iubită a lui Dwight Yorke s-a dezbrăcat în faţa camerelor, după ce s-a îmbătat la un eveniment

Katie Price, cunoscută la începuturile carierei şi ca Jordan, rămâne un personaj de prim-plan în show-biz-ul din Marea Britanie, însă fosta iubită a fotbalistului Dwight York, alături de care are şi un copil, rămâne extrem de controversată.

Cotidianul The Sun publică imagini şocante ce o au în prim-plan pe vedeta de 38 de ani, care s-a dat în spectacol la o petrecere privată unde a fost invitată să întreţină atmosfera, fiind plătită cu 13.000 de lire sterline.

A transformat totul într-un „circ”

Fostul fotomodel a băut mai mult decât ar fi trebuit şi a început să se dea în spectacol, transformând evenimentul festiv într-un coşmar pentru cei prezenţi. Martorii susţin că Katie era deja beată şi lucrurile au degenerat pe măsură ce seara a avansat. Martorii susţin că blonda i-a făcut  avansuri sexuale patronului firmei deşi acesta era însoţit de soţia sa (foto jos).

jooc

Şeful firmei EnergySave, Jason Rowan (foto, în stânga), încearcă acum să recupereze banii plătiţi, considerând că vedeta a transformat întregul eveniment într-un circ.

După ce Katie a început să-i jignească pe invitaţi, fosta vedetă a show-ului „I’m A Celebrity” a fost dată jos de pe scenă, iar totul a culminat la toatelă, unde fosta iubită a atacantului Dwight York s-a dezbrăcat în faţa celor prezenţi şi le-a invitat pe femei să-i pipăie sânii.

katie1

katie8

sursa: sport.ro

citeste si:

Scrie un comentariu