S-a aflat! Cine va parasi competitia Exatlon Romania, în seara asta: „Merita sa iasa. Cu varf si indesat”! Lovitură pentru Razboinici! La asta nu se astepta nimeni:

Alex Moraru, Anca, tatal lui Stefan, mama Alinei si fratele lui Alex s-au intalnit, seara trecuta, intr-o editie inedita WOWbiz.

Familia concurentilor, dar si fostii Razboinici si-au dat cu parerea legat de cine va parasi competitia, in aceasta seara, in editia EXATLON 14 martie.

Alex Moraru – „Sincer imi pare foarte rau ca au ajuns in ipostaza asta. Eu chiar am incredere in echipa mea. Ei se sacrifica acolo. Presimt, cu toate ca nu ar merita. Cred ca Lupu va fi cel eliminat”.

Anca – „Alina va iesi. Cred asta. Merita sa iasa, cu varf si indesat”.

Tatal lui Stefan – „Cred ca Roxana va iesi, din pacate”.

Frate Alex Nedelcu – „Chiar nu stiu. Vor ramane foarte putini. O sa-l sustin pe Alex si o sa spun Alina. Pot spune si Lupu, grupul decide in general”.

Mama Alina – „Eu cred ca sunt puternici, nu doar Alina. Eu cred ca Alina este cea mai puternica fata de la Razboinici.

Sincer, nu vreau sa plece Alina, sa nu plece nimeni. Cred ca toti au gresit. Au partea lor de vina, chiar daca scoasa doar ea vinovata”.

Dezvăluiri incredibile făcute de tatăl lui Ştefan de la Exatlon! Motivul pentru care concurentul a ascuns că va participa la acest show fenomen

Dumitru Floroaică, tatăl lui Ştefan, a vorbit despre evoluţia la Exatlon a fiului său şi a dezvăluit motivele care l-au împins pe acesta să nu spună despre participarea la acest show fenomen.

Invitat în platoul emisiunii WOWbiz, Dumitru Floroaică a dezvăluit că a aflat foarte târziu că fiul lui vrea să vină la Exatlon:

”Cu o seară înainte de Anul Nou am aflat că vrea să plece, nu ştiam prea multe despre concurs, ne-am uitat pe Youtube şi atunci am aflat despre ce e vorba.

În prima fază, n-am avut timp să ne uităm, dar susţinerea a fost din partea fratelui său, noi am aflat foarte târziu, pentru că soţia mea e foarte emotivă şi n-a vrut să-i creeze palpitaţii.

Fizic, Ştefan e schimbat. A slăbit 8-10 kilograme şi mental cred că stă bine. Aşa e el mai retras, nu e foarte sociabil, n-a fost în sporturi de echipă.”, a mai spus el.

Întrebat ce părere are despre nominalizările făcute în această seară, acesta a spus că nu se aştepta să fie numit Lupu.

”Ştefan, ca întotdeauna, ce şi-a dorit a făcut, şi vă daţi seama e într-un concurs dur, eu cred că se descurcă.

Nu ştiu ce să zic despre nominalizări.La Lupu nu mă aşteptam să fie nominalizat. E foarte greu, dar cinstit să fiu, mă aşteptam la mai mult din partea lui.

Am impresia că se grăbesc şi din dorinţa de a câştiga greşesc.”, a mai precizat el.

Adevaratul motiv pentru care Anca Surdu nu mai participa la probe! Ce a patit concurenta Exatlon. Cosmin Cernat a facut anuntul: „Din pacate…” Va avea soarta lui Stoica?

Anca Surdu se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro in concursul sportiv Exatlon Romania.

Ea este campioana la gimnastica aerobica si instructor de fitness. Anca este una dintre favoritele concursului si face parte din Echipa Faimosilor.

Anca Surdu a reusit sa aduca multe puncte echipei rosii, fiind una dintre fetele de baza. In ultimul timp,

frumoasa concurenta nu a mai intrat la nicio proba. Cosmin Cernat a facut anuntul: „Anca nu este cu noi si nu poate participa pentru ca nu se simte bine”.

Chiar si Vladimir a spus inainte de o proba imporanta: „Anca si Larisa s-au simtit foarte rau. Nici nu au putut sa stea in picioare”.

Daca Larisa s-a intors aseara si a concurat pentru casa si imunitate, Anca a stat totusi pe banca. Ea a fost alaturi de colegii ei si i-a sustinut.

Anca Surdu vine mereu imbracata si poarta o sapca pe cap. Semne ca nu se simte deloc bine. Mai mult, schimbarile fizice arata acest lucru.

A slabit, s-a bronzat foarte tare, la nivelul fetei a suferit si cateva arsuri, avand pielea foarte alba de la mama natura.

Speram sa isi revina rapid si sa reintre in concurs!

 

DISTRIBUIȚI