Romanca Elena este cea mai frumoasă soferita de TIR! Cum se pozeaza în cabină, cand nu o vede nimeni! I-a incins rau pe colegii de pe traseu! Foto: Ce face cand trage pe dreapta:

Elena Bîrsan are 26 de ani şi în 2014 a decis să facă şcoala de şofei pentru categoria B.
Şi-a dat seama cât de mult îi place să se afle la volanul unui autovehicul, astfel că a decis să obţină permis pentru toate categoriile.

Chiar dacă apropiaţii şi familia i-au spus că este nebună, fata s-a ambiţionat şi mai mult.

În prezent, Elena Bîrsan lucrează la o firmă din Italia şi conduce o cisternă prin Europa.
Una dintre cele mai amuzante întâmplări cu privire la faptul că este şoferiţă a fost la un

moment dat când a prezentat documentele mărfii şi i s-a cerut să vină şi şoferul. Celor cu care interacţiona nu le-a venit să creadă că ea este şoferul.

”Nu mă văd făcând altceva. Deşi înainte am lucrat în ţară, într-un restaurant, şi după aceea în Italia, la un bar.

Acum îmi vine greu să renunţ la camion. Pot spune că este iubirea vieţii mele”, a spus tânăra şoferiţă, potrivit Botoşaninews.ro.

sursa: dailynews.ro

Citeste si: Alina are 25 de ani și conduce un TIR de peste 40 de tone. Nici bărbații n-au curajul ei. Dar să vezi cât e de sexy când renunță la haine pe plajă și cum arată iubitul ei

Alina Emanuela Cioancă, o tânără de 25 de ani din județul Alba, a devenit anul trecut șofer profesionist și acum conduce, în echipaj cu prietenul ei, un TIR de peste 40 de tone prin țările Uniunii Europene.

Alina a transformat de patru luni, de când s-a urcat la volanului TIR-ului alături de iubitu său, mașina de mare tonaj într-o „casă pe roţi”.

Tânăra, originară din comuna Avram Iancu din județul Alba a declarat pentru Ziarul Unirea că și-a dorit de mică să conducă mașini, iar astfel a devenit realitate un vis pe care îl avea de mai mult timp: de a deveni șofer profesionist și de a conduce un TIR, la fel ca bărbații.

Alina a terminat anul trecut școala de șoferi profesioniști pentru categoriile B, C și E, a obținut atestatul de profesionist și atestatul ADR – care-i permite să conducă și autocamioane ce transportă mărfuri periculoase,

iar în prezent s-a mutat în Oradea, alături de iubitul său, și lucrează la o firmă de transporturi rutiere de mărfuri din județul Bihor, efectuând curse din România în țările Uniunii Europene.

Întrebată cum consideră meseria de șofer profesionist și despre planurile de viitor, aceasta a spus:

“Deocamdată nu am planuri pe termen lung referitoare la meseria pe care o practic acum, pe care o consider frumoasă și interesantă.

Ne convine să lucrăm șoferi pe același camion din toate punctele de vedere, ne gospodărim mult mai bine, e mai avantajos, câștigăm mai mult împreună, pentru că nu ar merita așa de mult efort dacă nu s-ar câștiga bine.

Ne place să formăm amândoi o echipă, suntem mulțumiți, noi vrem să continuăm meseria aceasta în viitor, dar nu putem ști pentru cât timp.

E foarte greu și obositor să fii șofer pe camion, sunt foarte multe nopți nedormite, însă orice lucru care este greu devine mult mai ușor dacă îl faci pentru că-ți place sau din pasiune.

Practic, cei doi spun că TIR-ul pe care îl conduc este a doua lor casă.

“Timp liber nu prea avem în această meserie, decât în concediu și de sărbători. Atunci când nu conducem, ne odihnim, ne plimbăm, când ajungem acasă ieșim în oraș, mergem la cumpărături, la piscină și cam atât.

Unde lucrăm noi, timpul este foarte bine calculat, la părinți nu am mai fost de la Crăciun”, a spus ea, referitor la timpul liber pe care îl are.

O altă tânără sexy din România, în vârstă de 26 de ani, surprinde prin parcările din Europa. Elena s-a făcut șoferiță de TIR și străbate Europa în lung și în lat la volanului unui mastodont de 40 de tone.

Tânăra TIR-istă din Botoșani a luat cu brio toate atestatele şi categoriile auto de care are nevoie și s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupă de transporturi de substanțe periculoase.

DISTRIBUIȚI