Razvan: „Am 30 de ani si sunt casatorit. Imi insel nevasta cu o alta femeie si nu vreau sa radeti de problema mea. Ce-am patit e grav de tot. In timp ce faceam amor cu AMANTA am trait cel mai mare soc..” Nu creeeed ce i s-a intamplat

Sunt Razvan, am 30 de ani o viata linistita, implinita, cu sotie si amanta, dar sincer si nu vreau sa se faca haz pe problema mea… de o luna mi s-a intamplat un lucru groaznic!

Din barbatul super viril la pat si sincer o spun, am avut un soc cand in timpul actului cu amanta pur si simplu mi-a murit si n-am mai avut chef de nimic. Practic, de o luna nu mai sunt pot ent.

Credeti-ma, nu mi-e usor sa spun asta, dar vreau sa stiu ce se intampla? Efectiv, inainte mergea mereu si acum mai deloc, am impresia ca nici nu mai am org…

Parerea specialistului:

Motivele pot fi multiple, dar sa stii ca e destul de greu sa-mi dau seama care-i problema doar din ce mi-ai scris. Daca spui ca aceasta schimbare ingrozitoare a aparut brusc, sa nu fie ceva medical.

Este necesar sa consulti mai intai un urolog care sa-ti faca niste analize, sa vada cum stau lucrurile. Sa nu fie simptomul vreunei boli cu transmitere s.. sau altceva. Daca nu, atunci probabil ca ai trecut printr-un soc emotional sau esti supra-solicitat la munca.

Sau te streseaza situatia cu cele doua femei din viata ta, poate te preseaza nevasta care simte ceva – nu stiu.

Motivele pot fi si de natura psihologica, dar in acest caz simptomele ar fi aparut treptat, nu brusc. Adica, ai fi avut si momente in care functionezi la parametri normali, nu numai rateuri. In orice caz, nu trebuie sa iei lucrurile foarte in tragic.

Cu cat te contracti mai tare, cu atat obtii efectul contrar. Probabil ca a venit momentul sa te mai relaxezi si tu.

Banuiesc ca nu e usor sa mentii in continuu niste aparente fata de sotie, sa nu se supere nici amanta – pana la urma esti si tu un om. Ia-o mai usor o vreme si, daca nu e ceva medical, lucrurile se vor regla de la sine.

 

CITESTE SI: E însurat doar cu una, dar se iubește cu amândouă. Doarme cu ele în pat, iar întrebarea multora a fost cum întrețin relații intime. Au oferit și răspunsul! Cum fac dragoste cei trei

 

E însurat doar cu una, dar se iubește cu amândouă. Doarme cu ele în pat, iar întrebarea multora a fost cum întrețin relații intime. Au oferit și răspunsul! Cum fac dragoste cei trei

Viața unei familii poliamoroase. Două femei și un bărbat așteaptă împreună venirea celui de-al cincilea copil

Familia Sullivan-Kings este mai mare decât o familie obișnuită, find formată din două mame și un tată. Trioul crește împreună 4 copii și sunt în așteptarea celui de-al cincilea.

Până în prezent, cei trei oameni care dorm în același pat din casa lor din San Diego, Budd – 33 de ani, Rose – 33 de ani și Lauren – 34 de ani,

au împreună patru copii și sunt în așteptarea celui de-al cincilea membru al familiei, potrivit dailymail.co.uk.

“Suntem o familie aproape normală, doar că există o mamă în plus și avem mulți copii”, a spus Buddy.

Buddy și Rose au început să aibă o relație de pe vremea când erau la colegiu, apoi s-au căsătorit și au avut doi copii, Owen care acum are 7 ani, și James, 5 ani.

Stabilit într-o relație monogamă, cuplul a discutat despre eventualitatea de a mai aduce pe cineva în dormitorul lor pentru a-și condimenta viata intimă, neașteptându-se ca restul vieții lor să se schimbe atât de dramatic.

Rose, soția lui Buddy care se identifică ca bi, a reluat legătura cu vechea ei iubită, Lauren. “Am căutat-o pe Lauren pe Facebook doar să văd ce mai face și am început să ne întâlnim

doar ca prietene. I-a cunoscut pe băieți și pe Buddy și apoi s-a întâmplat pur și simplu. Toți am început să avem o relație”, a povestit femeia.

Lauren a dezvăluit că trioul a avut chimie instant, adăugând: „Suntem toți trei Scorpioni, așa că nu suntem timizi în dormitor.

Niciunul dintre noi nu se ascunde. E în regulă să facem asta, nu este nici o rușine”.

“Întrebarea care ni se pune mereu este ‘Cum este amorul?’. Cu toții am văzut filme pentru adulți în care există trio-uri și este evident grozav.

Nu avem un program, este mereu spontan și niciodată plictisitor, a mai spus Lauren.

Atracția dintre ei nu este doar inti ma: nu doar că Rose și Lauren s-au reîndrăgostit, Buddy și Lauren au realizat că există o conexiune între ei, iar acum cei trei se descriu ca fiind într-o triadă angajată în relație.

“Niciunul dintre noi nu caută o relație. Dar s-a transformat într-o relație. Pur și simplu funcționează ca noi trei să fim împreună”, povestește Lauren.

Deși o ceremonie nupțială între trei persoane nu ar aduce uniunea din punct de vedere juridic, trioul planifică să se căsătorească, un astfel de eveniment fiind o șansă de a-și declara iubirea unii altora în mod egal în fața prietenilor și a familiei.

Rose și Buddy au cerut-o în căsătorie pe Lauren acum 2 ani, dar cei trei au amânat ceremonia pentru că cele două femei au rămas însărcinate.

În anul 2015, atât Lauren cât și Rose au rămas gravide, amândouă născând la 5 luni distanță una față de cealaltă câteun băiat.

Băiatul biologic al lui Lauren s-a născut în luna februarie a anului 2016, iar Rose l-a născut pe Ryan în luna iunie a aceluiași an.

Acum Lauren este din nou însărcinată cu cel de-al doilea copil, un băiețel care se va naște în luna aprilie a anului 2018.

Trioul a început demersurile legale pentru ca toți aduții să aibă o răspundere juridică egală pentru copiii lor.

DISTRIBUIȚI