Răsturnare de situație în cazul copilului cu puteri paranormale, internat la psihiatrie. Ce spune un specialist

Un puști de 11 ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia, după ce o armată de angajaţi de la Protecţia Copilului Giurgiu a descins în casa unde se mişcă scaunele şi cad pietre pe acoperiş.

Localnicii spun că fenomenele paranormale s-ar întâmpla din cauza copilului care ar avea nişte puteri speciale.

Doru Bem, pasionat de paranormal și ezoterie nu exclude ca respectivul copil să fie special, dar oferă o alternativă la poveste.

„Aceştia nu se întâlnesc însă la fiecare pas. Cu toate acestea, nu este imposibil ca acest copil să aibă anumite puteri care nu ţin de sfera asta a naturalului comun. Pe de altă parte, în spaţiul nostru românesc există blesteme şi farmece, care sunt mult mai dese. Este posibil să fie şi cazul acestei familii”, a spus Doru Bem la Antena 3.

CITESTE URMATORUL ARTICOL: Am găsit POZE cu fiica mea și colaboratorul soțului meu. Erau goi-pușcă în pat. Mi-a stat inima în loc

Deși intrarea în adolescentă a fiicei mele nu a fost deloc una lină si ne-am confruntat cu toate fazele – răzvrătire, insolență. recalcitranță, introvertire, depresie -, am fost convinsă că apele se vor liniști. Dar nu a fost deloc așa… Curând a venit și tsunamiul: Sașa s-a îndrăgostit de un bărbat de 40 de ani, iar la 19 ani era deja mamă și soție!

Unii dintre voi cred că știți foarte bine ce înseamnă să ai în casă un adolescent, iar dacă este vorba despre o fată, lucrurile se complică și mai mult.

Sunt psiholog și au venit la mine, să-mi ceară ajutorul, oameni cu tot felul de probleme. Nu-mi amintesc să fi plecat niciunul fără să găsim împreună o cale de ieșire din criză. Asta e o mare satisfacție pentru mine. În viața mea a apărut însă, la un moment dat, o problemă care m-a depășit: adolescența cu năbădăi a fiicei mele, Sașa. Alexandra (ei îi place să i se spună Sașa) a fost un copil cuminte, absolut normal, care nu ne-a creat probleme până pe la 14 ani. Pubertatea a dat-o peste cap pe ea și ne-a adus în situația de a fi neputincioși pe mine și pe soțul meu.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI