PROFEȚIA teribilă a Părintelui Arsenie Boca -„Bucureștiul VA FI ȘTERS de pe fața pământului”!

Sfântul Părinte Arsenie Boca, la care mulţi dintre români au mers în pelerinaj, a făcut o serie de predicţii, cu mulţi ani înainte de moartea sa, legate de criza din România, dar şi de faptul că Bucureştiul ar putea fi afectat de o calamitate.

Conform spuselor părintelui, guvernanţii vor percepe şi mai multe taxe, iar românii o vor duce din ce în ce mai greu.
„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”, ar fi spus părintele Arsenie Boca, potrivit mărturiilor măicuţei Septimia Manis, 81 ani, din Codlea.
Despre Capitala spunea că va fi afectată în viitor, de o calamitate în urma căreia va fi ştearsă de pe faţa pământului.
„Părintele i-a spus unei doamne de la Bucureşti că pe Bucureşti s-a „ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va „oua” a treia oară Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele”, au declarat Preoteasa Lucreţia Urea şi Paraschiva Anghel.

Şi-a prezis data propriei morţi

Citeste si

Scrie un comentariu