Povestea lor, scenariu de film! Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, ea a uitat cine este iubitul său. Ce a putut face bărbatul a impresionat o lume întreagă

În societatea de astăzi, tot mai mulți oameni cred că nu mai există există dragostea adevărată.

Chiar și cuplurile căsătorite ajung de multe ori la divorț, iar relațiile lungi se termină după o singură aventură.

Mulți oameni tind să-și înșele partenerii actuali și să caute „aventuri” în afara relației lor. Cu toate acestea, o poveste din Japonia demonstrează încă o dată că dragostea adevărată poate exista.

Hisashi Nishizawa și Mai Nakahara s-au cunoscut prin intermediul prietenilor și nu a trecut mult până când și-u dat seama că se potrivesc.

Toți ce din jurul lor îi descriau ca fiind cuplul perfect, iar Hisashi și-a dat seama că Mai este femeia potrivită pentru el și că trebuie să fie împreună pentru totdeauna.

Într-o zi, el a cerut-o în căsătorie, iar tânăra i-a zis da. Au început să pregătească nunta, însă, într-o zi, Hisashi a fost șocat să o audă pe logodnica lui spunând: „cine ești tu?”

În următoarele zile, Mai a început să țipe fără motiv, să nu își mai recunoască familia și prietenii, iar bărbatul și-a dat seama că ceva este în neregulă.

Mai a fost dusă de urgență la spital, iar starea i s-a înrăutîțit. După cinci luni petrecute în spital, medicii i-au zis că suferă de o afecțiune gravă la nivelul creierului și toată lumea a fost devastată.

Iar cel care a simțit că viața sa nu va mai fi la fel, Hisashi, a insistat să stea lângă ea, până își revine.

După opt ani în care bărbatul a avut grijă de ea, 1000 de zile de recuperare și multe clipe de deznădeje, Mai a fost externată și a decis să se căsătorească cu Hisashi.

Povestea lor s-a transformat și într-un film.

În urmă cu 11 ani și-a pierdut fetița și s-a chinuit ani întregi să o găsească. Într-o zi, a primit un telefon care a șocat-o. Unde fusese fetița ei, în tot acest timp

Unele lucruri pur și simplu nu au o explicație logică, oricât de mult ne-am dori să le înțelegem și să le acceptăm.

Prietenii ar trebui să fie singura noastră speranță atunci când vin vremuri mai grele. Pentru că atunci când rămânem fără familia în care ne-am născut și cu care am crescut, intervine familia pe care ne-o formăm de-a lungul vieții, din oameni apropiați.

Există persoane care ar sacrifica tot ce au de dragul unui prieten. Însă, așa cum se mai întâmplă uneori, chiar acei prieteni te pot trăda într-un mod inimaginabil.

O femeie care a avut încredere deplină în prietena sa a avut parte de șocul vieții sale atunci când a aflat cine este cu adevărat cea pentru care și-ar fi dat oricând viața.

Rubymar Salonga din Pampanga, Filipine, și-a pierdut copilul pe când acesta avea doar câteva săptămâni, în 4 octombrie 2006.

Era ocupată și nu și-a dat seama că prietena sa, Perlita Cueto, este cea care a luat copilul.

Rubymar a făcut tot ce i-a stat în putere ca să își regăsească bebelușul, însă orice încercare a fost în van. Timp de 11 ani, femeia a trăit cu ideea că nu își va mai vedea niciodată copilul.

Totul a fost un chin pentru femeie, până într-o zi când cineva a văzut un flyer și a contactat-o pe Rubymar.

Persana respectivă a recunoscut femeia din poze și a spus că aceasta locuit în acești ani în Batangas. Tulburată de vești, Rubymar a mers la casa Perlitei pentru a o confrunta.

Atunci, femeia a aflat că Perlita s-a folosit de fiica ei pentru a-l ține aproape pe partenerul ei, ca să nu o părăsească.

Perlita i-a mărturisit că acestuia că a fost însărcinată și că a născut, așa că acesta a rămas cu ea.

Bărbatul a fost extrem de fericit să afle că este tată și cei trei s-au mutat în Batangas. În timp, relația lor s-a deteriorat.

O echipă de televiziune a ajutat-o pe Rubymar să își ia fiica înapoi, iar după un test ADN, s-a dovedit că micuța Jilian este fiica ei și nu a Perlitei.

 

DISTRIBUIȚI