Porecla intima a fiecarei zodii

Cel mai bun mod de a sintetiza caracterul unei persoane, implicit al unui semn zodiacal, este redat de porecle. Oamenii şi-au dat dintotdeauna supranume care să diferenţieze o anumită trăsătură psihică, fizică, un anumit obicei.

Berbec – “Omul minutului” Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia îi place s* ul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimenta.

Taurul – “Romanticul” O partidă de s** pentru un Taur înseamnă cina de dinainte, lumânărele de lângă cadă. Când nativul din Taur ştie că tu eşti alesul, pregăteşte-te pentru un preludiu lung şi pasional.

Gemenii – “Vorbăreţii” În mijlocul unei partide de s**, Gemenii îşi consumă tot intelectul lor, de la dialoguri incitante la monologuri seducătoare, nativul din Gemeni insistă să nu rămână silenţios.

Racul – “Făcătorul de dragoste” Racul iubeşte, trăieşte cu pasiune fiecare respiraţie, se**ul fiind pentru el mai degrabă un act poetic de frumuseţe şi iubire şi nu un angajament fizic.

Leul – “Narcisistul” Deşi nu vei uita niciodată o partidă de s** cu un Leu, trebuie să îţi asumi că satisfacerea ta este o chestiune secundară, el fiind centrul universului chiar şi în pat.

Fecioară – “Zeiţa introvertită” S-ar putea să fi surprins cum timida Fecioară îţi va zgudui lumea când ţi se va dărui fizic. Dintr-o dată se poate transforma într-o zeiţă a pasiunii care iubeşte micile extravaganţe s** ua le.

Balanţa – “Le connoisseur” În căutarea armoniei perfecte cu partenerul, nativul din Balanţă mizează pe fiecare detaliu şi pe o acurateţe romantică. Nu îi lipseşte muzica, vinul, lenjeria s**y, uleiul de masaj.

Scorpion – “Vinovatul fără vină” În timp ce tu poţi crede că trăieşti momentul vieţii tale, Scorpionul poate deveni rece şi gata de plecare pentru că, una peste alta, este foarte greu de mulţumit s** ual.

Săgetător – “Don Juan sau (Juanita)” Un maestru în arta seducţiei, nativul din Săgetător pune mai mult accent pe vânătoare decât pe actul s** ual în sine. Îndemânarea s** uală nu lasă nici ea de dorit, dar nu mai are acelaşi farmec ca vânătoarea.

Capricorn – “Barca lentă” Capricornul poate fi perceput de mulţi parteneri ca un amant greu de tolerat. Face greu prima mişcare, iar când ajunge în pat cu cineva tinde să fie la fel de lent.

Vărsător – “Colecţionarul de jucării s** uale” Dacă faci s** cu o persoană care, din senin, te suprinde cu tot felul de jucării s**uale scoase de sub pat, atunci să nu ai niciun dubiu, eşti în pat cu un Vărsător.

Peşti – “Pe stil vechi” Este o notorietate că Peştii sunt leneşi din fire, chiar şi în relaţiile s** uale unde se dăruiesc aşteptându-l pe celălalt să acţioneze.

sursa: romaniatv.net

Scrie un comentariu