Poartă sau NU perucă? Mister DESLUŞIT! Nu o să îţi vină să crezi cum arată Neti Sandu în REALITATE! – FOTO

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la Pro TV, sătulă de întrebările insistente a numeroși curioși, a dezvăluit dacă poartă sau nu perucă.

Mulți sunt curioși să afle cum arată, în realitate, podoaba capilară a celei care prezentă Horoscopul de la PRO TV!

Numeroase persoane i-au spus prezentatoarei TV că poartă perucă. Vedeta, sătulă să se tot mai ascundă, a recunoscut acest lucru.

„Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înțeles acest lucru. Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă e perucă.

Alții mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat”, a spus vedeta TV, citată de fanatik.ro.

De mai bine de doua decenii prezenta in casele romanilor cu horoscopul si cu previziunile ei, astrologul Neti Sandu va implini 58 de ani pe 25 noiembrie, desi in buletin este trecuta ca data de nastere 24 noiembrie.

Fara sa-si arate deloc varsta, Neti se bucura de un mare capital de simpatie din partea publicului ei devotat, care vrea sa stie cat mai multe despre cea care le spune in fiecare dimineata, de atatia ani, cum o sa le mearga in viata, sanatate si cariera.

„Eu funcţionez nestingherită pe stradă. Nu mă ascund cu nimic. Dacă vreau să iau tramvaiul îl iau şi merg două staţii. Nu rezist mai mult (Râde)!

Dacă vreau să iau o maşină, atunci iau maşina! Oameni sunt uluiţi când văd că fac asta. Lumea are curaj şi mă întreabă dacă sunt eu.

Îmi spun că semăn cu Neti Sandu, iar eu le zic că aşa e (Râde). Dăcă mă întreabă dacă sunt chiar Neti Sandu, atunci le zic că aşa e.

Dar dăcă nu mă recunosc, atunci eu nu sunt Neti! Ies cu nepoţii mei la toate meciurile din weekend, în cele mai neaşteptate locuri, nu mă ascund.

Poate că nu epatez, pentru că eu aşa mă îmbrac. Probabil că dacă aş fi genul elegant ca la televizor, cu pantofiori şi cu poşeţică, sigur m-aş decupa mai bine.

Dar nu sunt în stare să fac atâta efort să fiu ceea ce ei cred!”, a marturisit Neti intr-un interviu recent acordat ziarului Adevarul.

Chestionata si despre viata ei sentimentala, vedeta tv a dezvaluit si motivul pentru care s-a despartit de marea ei iubire, chiar in 1995, inainte sa intre in televiziunea in care lucreaza si acum.

„Înainte să intru la Pro TV s-a întâmplat, cu două săptămâni înainte. Nu a fost vorba de coincidenţă, a fost vorba de mai multe elemente.

Situaţia care generase asta era cauzată de un Saturn, care trebuia să încheie un lucru şi pe loc să declanşeze altul. Mai e un lucru.

Saturn încheia o etapă, iar Jupiter dădea drumul altei etape. Tocmai pentru că al treilea element intrase în joc s-a întâmplat asta, şi pe care nu îl prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenită, chiar dacă faci raţionamente şi calcule”, a povestit Neti Sandu pentru „Adevarul”.

Aceasta este familia secreta a lui Neti Sandu! Vedeta este foarte atasata de sora ei! Horoscopista petrece mult timp impreuna cu nepoatele si stranepoatele sale! FOTO 

Chiar daca nu a fost maritata niciodata si nu are nici copii, Neti Sandu nu este singura, pentru ca sora ei, Mari, are o familie numeroasa. Mari are doua fiice, nepoatele lui Neti, iar una dintre ele are, la randul ei, o fetita, ceea ce inseamna ca Neti Sandu are si o stranepoata.

De altfel, Neti a fost invitata la ziua de nastere a stranepoatei sale, acolo unde s-a reintalnit cu sora sa, cu nepoatele, cu verii si verisoarele, dar si cu prietenii comuni.

Intr-un interviu, celebrul astrolog, care prezinta de peste 20 de ani horoscopul, a dezvaluit ca a pus intotdeauna pret pe familia, marturisind ca a suferit enorm dupa moartea parintilor.

“Am zacut foarte mult, am suferit, am facut eforturi sa ma regenerez si sa incerc sa accept. Eu si sora mea ne-am nascut intr-o casa in care erau parintii si bunicii.

Veneau foarte multi prieteni, casa era plina si dupa aia au murit toti. De aceea, nu pot sa-mi iau catel sau pisica la gandul ca sigur vor muri, nu mai vreau sa stiu ca va muri cineva si nu vreau sa ma mai expun la o suferinta.

Pot sa traiesc cu mine si pentru altii, dar nu mai sunt capabila sa construiesc relatii. Am trait, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere.

Nu, nu mi-am refacut viata, poate si pentru ca am trait foarte aproape de sora mea cu nepoatele si tot timpul am fost ca o anexa asimilata a familiei”, a declarat Neti intr-un interviu.

 

 

DISTRIBUIȚI