Pepe a renuntat la verigheta, iar acum s-a aflat totul! Artistul a facut anuntul: „Ea este femeia care…”

Pepe are o casnicie fericita alaturi de Raluca, tanara care i-a daruit doua fetite, pe Maria si pe Rosa. Artistul se considera un barbat implinit, pe langa familia frumoasa pe care o are, se bucura si de o cariera de succes.
Pepe a cantat in urma cu cateva luni intr-un club din Austria si, la niciun spectacol din cele doua, nu a purtat verigheta. In aceeasi perioada, artistul a avut o multime de concerte si in Romania, in cluburi, pub-uri sau berarii, insa n-a urcat pe scena fara bijuteria de pe inelar. Pepe are, se pare, o strategie noua de a-si atrage admiratoarele de partea lui. Cel putin pe cele aflate la mare departare de… casa. Insa sa nu intelegeti gresit. Pepe o iubeste la nebunie pe Raluca si se simte bine alaturi de ea.

Pepe si sotia lui, Raluca Pastrama, formeaza impreuna cu cele doua fetite ale lor o familie foarte frumoasa. Desi se mai confrunta cu diverse probleme, cei doi se inteleg de minune si le dedica foarte mult timp micutelor. Recent, artistul nu a rezistat si a facut in direct o serie de marturisiri despre sotia sa: „Am cunoscut-o exact asa cum este acum: vesela, tanara, frumoasa, plina de viata… Ma bucur din suflet ca nu s-a schimbat si sunt foarte fericit cu alegerea partenerei. Ea este femeia care mi-a dat liniste”, a declarat Pepe.

„Sunt Nadia, iar când am născut cei opt bebeluși am fost aspru criticată și lumea zicea că nu aveam cu ce să-i cresc. Acum, copii mei au împlinit opt ani, iar familia noastră…”

Inainte de a deveni Octomama, Nadya avea șase copii și își mai dorea încă unul. A mers la o clinică de fertilizare, unde medicul i-a recomandat implantarea a 12 embrioni, crezând că nu vor supraviețui cu toții.

8 dintre cei 12 embrioni au supraviețuit și Nadya a rămas însărcinată, urmând să aducă pe lume opt copii.

Astfel, în 2009, Nadya a adus pe lume 8 copii: Nariyah, Jonah, Isaiah Josiah, Malyyah, Noah, Jeremiah și Makai. După naștere, Nadya a devenit subiect de controversă, pentru că nimeni nu credea că o femeie fără un venit constant poate avea grijă de 14 copii. Mulți au acuzat-o de faptul că a refuzat să facă avort.

Nadya a exploatat faptul că a devenit celebră, și-a angajat un manager și a acceptat tot felul de joburi dubioase pentru a păstra un acoperiș deasupra capului și mâncare pe masă pentru copiii ei.

Acum, la 41 de ani, Nadya a devenit consilier și asistentă de psihiatrie în Orange County, California.

În fiecare seară, la 7.50 fix, auzeau un sunet ciudat din perete. Dupa 13 ani, au spart zidul și au înlemnit când au văzut. Iată ce se afla în peretele casei…

Cu toții am auzit povești ciudate, despre case bântuite și sunete bizare care nu pot fi identificate. Însă povestea unui cuplu depășește orice imaginație. În plus, este și 100% reală.

În fiecare zi, Sylvia Jerry Lynn auzeau un sunet ciudat care venea dinspre perete. Timp de 13 ani, la ora 7.50 fix, se auzea un ticăit bizar. Intrigați, oamenii au început să cheme cunoscuți și vecini la ei care să le confirme necazul.

Povestea sunetului ciudat a ajuns și la urechile directorului unei firme locale, care a acceptat să-i ajute pe oameni să deslușească misterul. Acesta a trimis o echipă de muncitori care au spart peretele casei și au fost uimiți de ce au descoperit: un ceas.

Cine a pus ceasul acolo, aflați din următorul material video:

DISTRIBUIȚI