Pe el il stie o tara intreaga, insa de ea nu a auzit nimeni. Cum arata iubita lui Vladimir Draghia! Este absolut superba si i-a daruit o fetita

Este om de televiziune, actor, fost sportiv de performanta, tata, dar foarte putini cunosc faptul ca Vladimir este pasionat de design interior.

Vladimir Draghia are o poveste de viata demna de un film hollywoodian. A jucat in telenovele, a aparut in

zeci de reclame si spoturi indraznete; este actor, scenarist, si a fost inotator de performanta, fiind pentru o perioada in lotul olimpic.

Dupa liceu, a obtinut doua burse in Statele Unite ale Americii, insa nu a reusit sa isi urmeze visul american.

Dornic de o experienta unica, Vladimir a plecat in Italia sa isi incerce norocul. Libertatea si lipsa constrangerilor l-au definit ca om si i-au format caracterul, accentueaza Vladimir Draghia.

“Prefer sa lucrez intens, cat pot, trei sau patru luni, dupa care vreau sa iau o pauza. M-am invatat cu libertatea si imi este necesara.

Probabil ca vine si ca o compensare pentru perioada in care eram la internat (n.r. perioada petrecuta la Centrul Olimpic, in Braila) si trebuia sa plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedeta.

Toata lumea il cunoaste pe concurentul de la Exatlon Romania, insa nimeni nu stie cum arata iubita lui, Alina Cavaleru, femeia care i-a daruit o fetita superba, pe Alaia Zora.

S-a facut lumina in cazul baiatului de 13 ani, despre care s-a spus ca ar fi cel mai tanar tatic din lume! Al cui e, de fapt, bebelusul?

Povestea lui  Alfie Patten, pustiul de 13 ani din Marea Britanie care a devenit tatic, a facut inoconjurul lumii.

In urma noilor teste de ADN, solicitate de familia baiatului, a reiesit ca adevaratul tata este de fapt…un alt pusti!

Mama copilului, o adolescenta de 15 ani, a intretinut relatii sexuale cu mai multi baieti de varsta ei, dar si mai mici, printre care si Alfie Patten.

Tatal copilului s-a dovedit a fi Tyler Barker, unul din tinerii care si-a pierdut virginitatea in bratele ei.

Cei doi au petrecut o noapte impreuna, acasa la fata, iar tanara  l-a asigurat ca nu e nevoie sa se protejeze, caci va lua pastila de a doua zi.

De aici si pana la declansarea unui scandal mediatic nu a mai ramas decat un pas.In timp ce familia fetei sustinea ca taticul este pustiul de 13 ani si

ca fiica lor nu a mai intretinut relatii sexuale cu nimeni altcineva,  un ziar local l-a platit pe tatal lui Alfie, baiatul de 13 ani, sa faca publica aceasta poveste.

In tot acest timp, baiatul de 13 ani se obisnuise cu gandul ca este tatic si a primit sustinerea familiei sale.

In februarie, insa, familia lui Tyler Barker, adevaratul tatic, a decis sa faca un test ADN al bebelusului,

iar rezultatul a confirmat ce banuiau: adevaratul tatic nu este Alfie Patten, ci fiul lor, Tyler Barker.

Cum va arăta bucătăria viitorului

Bucătăriile cu pereţi comestibili, burrito cu gândaci şi imprimante 3D pentru alimente se numără printre elementele revoluţionare care vor caracteriza gastronomia viitorului.

Bucătăria din anul 2063 „vă ajută să trăiţi mai mult, vă sugerează alimentele din dieta zilnică pentru a vă optimiza performanţele şi

vă impiedică să mâncaţi între mesele principale ale zilei“, afirmă autorii proiectului „2063 Dining”, relatează Daily Mail.

Compania germană Miele, specializată în produse de bucătărie, a încheiat un parteneriat cu organizatorii Festivalului de Design de la Londra şi cu maestrul bucătar Ben Spalding pentru

a lansa „2063 Dining”, un proiect conceput sub forma unei expoziţii care prezintă felul în care oamenii vor găti peste 50 de ani.

Dispozitive care scanează palma pentru a monitoriza nutriţia, pereţi comestibili şi carpete din iarbă vor face parte din conceptul de bucătărie a viitorului, au prezis mai mulţi experţi în domeniu.

Asemenea unui nutriţionist personal, dispozitivele de monitorizare a stării de sănătate vor deveni o prezenţă constantă în bucătăria viitorului,

oferind în timp real date medicale complete pentru toţi membrii familiei care locuiesc sub acelaşi acoperiş.

Dispozitivele de monitorizare vor fi capabile să îi anunţe pe oameni nu doar în legătură cu momentul în care aceştia au atins nivelul maxim admis de calorii pentru ziua respectivă, ci

şi să ofere informaţii importante despre concentraţia de grăsimi din organism, ritmul cardiac şi concentraţia de colesterol, sugerând, totodată, o dietă creată special pentru optimizarea performanţelor fizice ale fiecărui membru al familiei.

Cărţile cu reţete culinare vor fi înlocuite cu holograme care vor proiecta, de exemplu, imagini cu reţete scrise în urmă cu mulţi ani.

Alte elemente high-tech din bucătăria viitorului sunt senzorii de luminozitate şi de sunet, care se vor activa în funcţie de felul în care bucătăria va fi folosită.

Atunci când copiii îşi fac temele, bucătăria va emite o lumină galbenă şi o muzică în surdină pentru a-i ajuta să rămână concentraţi, iar experţii prezic faptul că aceste elemente vor

putea fi activate folosind tehnologia undelor cerebrale. Astfel, utilizatorul va opera modificările dorite doar gândindu-se la ceea ce vrea să facă.

Totodată, bucătăria viitorului va fi perfect echipată cu tehnologia de hidronutriţie necesară pentru a creşte fructe, legume şi ierburi proaspete în „buzunare” special amenajate ale pereţilor.

Într-un concurs organizat cu ocazia acestui proiect, unul dintre competitori a creat „Atonium”, un model de imprimantă 3D care foloseşte ingrediente moleculare pentru a prepara diverse alimente, strat după strat.

Un alt finalist din acest concurs a creat Global Chef – o aplicaţie pentru bucătărie care conectează oamenii şi culturile din lumea întreagă prin intermediul gătitului,

folosind tehnologia hologramelor. Bucătăria viitorului va fi echipată cu pereţi vegetali pentru asigurarea rezervelor de apă şi pentru a creşte nivelul de oxigen din locuinţă.

O altă inovaţie prezentată în acelaşi concurs este Breathing Wall – un sistem de curăţare a aerului, integrat într-un perete futurist, creat pentru oamenii care trăiesc în zonele urbane şi care doresc să se relaxeze şi să se odihnească în locuinţe alimentate cu aer proaspăt.

Morgaine Gaye, futurolog în gastronomie, care prezice tendinţele din domeniul culinar, consideră că oamenii vor începe să mănânce gândaci în viitor. „Întrucât rezervele de carne

vor scădea în anii care vor urma, va trebui să căutăm în altă parte surse de proteine şi asta înseamnă că vom mânca chiftele cu viermi şi burrito cu gândaci”, spune Morgaine Gaye.

 

 

DISTRIBUIȚI