Partenerul tau este cam pasiv in dormitor? Iata 7 lucruri la care se gandeste in timp ce face dragoste

Nici nu te-ai gandi ca in timp de fac s3x barbatilor le sta mintea la altceva, numai la s3x nu. Si, cu toate acestea, se intampla.

Iata 7 lucruri la care barbatii se gandesc atunci cand fac dragoste.

 

1. Ia sa fiu eu atent mai bine…

Toti barbatii isi propun sa fie atenti la reactiile partenerei. Daca in tot acest rastimp ea comunica lucruri importante, cum ar fi ce-i place cel mai mult, si ei rateaza momentul fiindca sunt cu gandul in alta parte?!  Si atunci isi propun sa fie atenti…

 

2. “Cat o fi ceasul?!”

Timpul devine important cand e vroba de s3x. O partida prea lunga ii oboseste pe barbati destul de tare. Si mai mult decat atat, daca dureaza prea mult, e posibil, oare, ca ea sa-si doreasca sa se sfarseasca?! “Si daca dureaza prea putin, nu cumva ma fac de ras?!”

 

3. Ganduri despre zgomotele din jur

“Parca am stins televizorul din sufragerie… Si cu toate astea, ce se aude?! Ah, pisica asta… o apuca zgariatul in usa fix cand ti-e lumea mai draga…”

 

4. Ganduri despre posibilitatea ca iubita sa ramana insarcinata

Da, barbatii isi fac o mie de ganduri si probleme despre functionalitatea mijloacelor contraceptive: ”si daca se rupe prezervat!vul?! Si daca pilula nu-si face efectul?!”

 

5. “Oare imi place fata asta cu adevarat?!”

Si isi pun intrebari adiacente intrebarii de mai sus: ”Oare o sa ne mai vedem?! Ce o sa se intample mai departe?!”

 

6. “Nu stau deloc bine cu ritmul”

In ciuda talentelor pe care le demonstreaza pe ringul de dans, multi barbati se pot gandi ca nu nimeresc niciodata ritmul potrivit in timpul partidei de s3x. Si incep sa-si bata tactul mental, exact ca la orele de muzica…

 

7. “Destinatie finala obligatorie: 0rgasmul!”

Tot ceea ce fac si spun barbatii au ca scop final sa-si aduca partenera catre 0rgasm. Cum cu totii stiu ca 0rgasmul femnin e de o mie de ori mai greu de atins decat cel masculin, ii dau bataie inainte si isi pastreaza ideea in minte pana reusesc.

Nu e de mirare cum, cu toate aceste ganduri in minte, cateodata barbatii pierd partea cea mai frumoasa a distractiei.

sursa: sfatulparintilor.ro

citeste si:

 

Scrie un comentariu