Pare greu de crezut dar fata din imagine, a nascut la varsta de doar 11 ani, iar bebelusul pe care il tine in brate este chiar copilul ei. Felul in care a ramas aceasta insarcinata la o varsta atat de frageda este si mai grav:

La prima vedere fotografia alaturata nu pare a avea nimic iesit din comun. Ascunde insa o poveste tragica, ce a facut inconjurul lumii.

Pare greu de crezut dar fata din imagine, pe nume Tressa Middleton, a nascut la varsta de doar 11 ani, iar bebelusul pe care il tine in brate este chiar copilul ei.

Felul in care a ramas aceasta insarcinata la o varsta atat de frageda este si mai grav: micuta a fost violata intr-o noapte de propriul ei frate, in varsta de 16 ani.

Toate aceste evenimente au marcat-o profund si, simtindu-se neajutorata si stimgatizata de cei din jur, Tressa si-a innecat amarul in alcool si droguri.

Acesta a fost si motivul din cauza caruia autoritatile au decis in cele din urma sa ii ia copilul; fetita pe care a nascut-o creste astfel intr-un orfelinat, printre sute de alti copii straini.

In cele din urma Tressa si-a revenit din depresie iar acum, la varsta de 23 de ani, a ramas din nou insarcinata cu iubitul ei, la care tine enorm. Tanara si-a promis ca va fi o mama model si viseaza la momentul in care cei doi copii pe care ii are se vor intalni fata in fata.

Citeste si: A cumpărat o casă ieftină si a descoperit o gaură adâncă în pardoseală


Totul a început atunci când un bărbat din Statele Unite ale Americii a făcut o afacere incredibilă atunci când a cumpărat la un preț excelent, o casă. Bărbatul intenționa să o renoveze complet pentru a o transforma într-un restaurant.
În mijlocul renovărilor planurile i-au fost spulberate atunci când schimba pardoseala și a descoperit o gaură foarte adâncă care ducea către subsolul despre care el nici nu știa că există!

După ce a stat pe gânduri o vreme, într-un final și-a făcut curaj și a coborât, fiind foarte curios ce va găsi jos. Zis și făcut, dar priveliștea găsită a fost una incredibilă.

Bărbatul a dat peste o încăpere foarte mare care era închisă cu gard de sârmă groasă. În acest spațiu a văzut un decor ca de film de groază: mai multe păpuși, în fața acestora o farfurie goală și pe jos erau împrăștiate foarte multe monede, erau cu miile.

O imagine care ar da fiori oricui, în prezent bărbatul face cercetări, vrea neapărat să afle ce s-a petrecut în acea încăpere extrem de dubioasă.

Vouă cum vi se pare?

Nu putea să doarmă din cauză că vecinii ei făceau amor prea tare, așa că s-a ridicat din pat și a mers să le bată la ușă

Nu putea să doarmă din cauză că vecinii ei făceau amor prea tare, așa că s-a ridicat din pat și a mers să le bată la ușă. Când a văzut cine i-a răspuns, a rămas fără cuvinte și a început să plângă! Niciodată nu s-ar fi putut gândi la așa ceva

Danielle, o fată de 24 de ani din Marea Britanie, a aflat pe pielea ei că aparențele înșală și că realitatea este, uneori, mai crudă.

Fata credea că are o viață perfectă: se căsătorise recent cu iubitul ei și a primit cu mare bucurie vestea că urma să fie mămică. Își iubea extrem de mult partenerul, deși în cursul săptămânii nu îl vedea decât seara, jumătate de oră, deoarece acesta lucra până târziu.

Într-o zi, tânăra s-a simțit extrem de obosită și a încercat să se culce mai devreme, dar nu a reușit să adoarmă din cauza zgomotelor produse de o partidă de amor intensă ce se desfășura în apartamentul vecin.

A îndurat jumătate de oră cu stoicism, dar în cele din urmă s-a rdicat, a ieșit din casă și a bătut la ușa vecinilor, pentru a-i ruga să facă liniște.

Acesta a fost momentul în care a avut parte de cea mai neplăcută surpriză! Cea care a răspuns a fost vecina, dar Danielle l-a văzut pe canapeaua din sufragerie chiar pe soțul ei, care era pe jumătate dezbrăcat.

În cele din urmă, adevărul a ieșit la iveală: cei doi aveau o aventură de ani de zile. Serviciul „greu” și solicitant, din cauza căruia venea extrem de târziu acasă era reprezentat, de fapt, de clipele de dragoste pe care le avea cu vecina.

Deși știe că va rămâne singură cu un copil, Danielle este hotărâtă să divorțeze și nu mai vrea să dea ochii cu cel care și-a bătut joc de ea.

Pe culmile plăcerii: arta amorului fără penetrare. Învaţă să faci un masaj erotic chiar la tine acasă

Eşti în căutarea unei metode prin care să restabileşti legătura intima cumva pierdută cu partenerul? Încearcă să-i faci un masaj simplu, dar extrem de senzual, prin care îi poţi aprinde imaginaţia şi prin care vă puteţi bucura amândoi de un act amoros ca la carte.

Foarte des în rândul cuplurilor se întâmplă ca preludiul să fie mult prea scurt, dacă nu chiar inexistent, aceştia sărind direct în acţiune, din lipsă de timp, chef sau din diferite motive.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI