Oana Sârbu are aproape 50 de ani, dar nu pare deloc. Mulți au rugat-o să dezvăluie ce face de arată atât de bine și abia acum a recunoscut. Alimentul la care vedeta a renunțat definitv

Oana Sârbu are aproape 50 de ani, dar nu pare deloc. Mulți au rugat-o să dezvăluie ce face de arată atât de bine și abia acum a recunoscut.

Alimentul la care vedeta a renunțat definitv. ȚINE MINTE! Acesta e secretul pentru care nu se îngrașă

Oana Sârbu își recunoaște defectul, cu multă sinceritate. Artista spune că nu-i atrasă de bucătărie și că a făcut o singură dată sarmale.

Oana Sârbu se poate lăuda cu o carieră de invidiat. A fost idolul adolescentelor datorită rolului său din ”Liceenii” și o cântăreață în vogă în perioada sa de glorie.

Drumul ales a împiedicat-o însă, se pare, să exceleze în bucătărie. Oana Sârbu își recunoaște defectul.

Ea a mărturisit, cu ocazia lansării albumului său, ”De Crăciun voi fi acasă”, că nu este prea pasionată de bucătărie și a adăugat că o singură dată a gătit sarmale.

”Nu sunt o iubitoare de bucătărie. Fac și eu ce pot. O singură dată am făcut sarmale, și au ieșit foarte bune. La noi, de sărbători, se gătește în familie, și se gătește mult și bine.

Astfel că, mâncarea din noaptea respectivă îmi ajunge pentru foarte multe zile și după. Sunt persoane făcute să gătească”, a spus Oana Sârbu pentru Libertatea.

Evită mâncarea gătită, dar consumă multă halva!

Cum Oana nu stă prea mult în bucătărie, artista nici nu obișnuiește să mănânce mâncare gătită.

În schimb consumă multe dulciuri, în special halva cu ciocolată. Cu toate acestea, artista arată foarte bine și nu are probleme cu greutatea.

”E o chestiune de genă, de atenție, de puțin echilibru, de un pic de noroc, de cum te cultivi. Am făcut toată viața sport. Important e să nu fac excese, să mănânci atent.

Îmi plac dulciurile, mănânc halva cu ciocolată, pește gras, consum ulei de măsline, lucruri care să ne aducă ce ne lipsește dacă nu e soare.

În schimb, nu mănânc făinoase albe, mâncare gătită și nu prea nici carne. Pâine consum, dar pâine naturală, românească, făcută din făină integrală, pe care o cam caut ”, a adăugat Oana Sârbu.

Te-ar putea interesa si: Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. A avut ambiție ieșită din comun

Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. A avut ambiție ieșită din comun

Corina Chiriac și-a dorit foarte mult să scape de surplusul de greutate și a ținut o dietă strictă cu ajutorul căreia a slăbit 35 de kilograme.

Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un interpret de muzică ușoară din străinătate, a avut și ea probleme cu kilogramele în plus.

A ținut o dietă și a reușit să slăbească nici mai mult nici mai puțin de 35 de kilograme într-o perioadă de un an și jumătate.

Corina Chiriac, care mărturisea că a trecut prin depresii crunte, a șinut o dietă personalizată. A apelat la ajutorul unui nutriționist, care a ajutat-o să ajungă la silueta mult-dorită.

Nutriționistul i-a recomandat să țină un regim disociat, care consta în cinci mese pe zi, trei mese principale și două gustări între acestea.

“Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras.

Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, explica marea artistă într-un interviu.

Artista respectă cu strictețe anumite reguli și are grijă să nu facă excese de niciun fel.

“Alimentele dăunătoare le-am împuţinat… Nu mai am tentaţii mari, dulciuri mănânc rar. Prefer ciocolata de 80% cacao.

Nu mai fac excese, gust şi astfel mâncarea nu mai reprezintă o tentaţie pe care să nu o pot stăpâni”, mai spunea ea.

DISTRIBUIȚI