Oana Lis, mărturisiri fără perdea: „Viorel mi-a mâncat mie anii, iar eu, banii” Oana Lis a avut parte de un adevărat șoc atunci când…

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, emisiunea „Guess My Age” s-a desfășurat într-o formă diferită față de cea obișnuită.

Concurenții au trebuit să ghicească vârsta unui membru din cuplurile aduse în fața lor pentru a-i încurca.

Perechea care le-a ridicat probleme serioase unor tineri îndrăgostiți a fost cea formată din Viorel și Oana Lis.

Oana Lis a avut parte de un adevărat șoc atunci când cei doi tineri i-au estimat vârsta. A rămas fără cuvinte atunci când aceștia au spus că are 48 de ani.

Mai mult decât atât, concurenții au fost siguri că vârsta cumulată a Oanei și a lui Viorel Lis este una de 130-140 de ani. Revoltat de cele auzite, Viorel Lis a reacționat imediat.

„Sunt supărat! Le dau şi eu lor 45 – 46 de ani”, a spus deranjat. „Împreună le dăm cam 100 de ani sau chiar undeva în jur de 130 – 140 de ani. Oana are 48 de ani”, au afirmat cei doi participanţi.

Aceasta a fost fraza care a întristat-o nespus pe Oana și a determinat-o să facă o confesiune plină de sinceritate.

„Trebuie să mă duc urgent la estetician. Viorel mi-a mâncat mie anii, iar eu i-am mâncat banii”, a spus Oana Lis, încercând să schițeze un zâmbet pentru a-și ascunde dezamăgirea profunsă.

În realitate, fostul primar al Capitalei are 74 de ani, iar Oana are 38 de ani. Recent, Oana a glumit pe seama diferenței de vârstă.

“Viorel are 74 de ani, eu 38! Măi, el chiar poate să spună că şi-a găsit jumătatea”, a fost mesajul pe care l-a scris Oana pe pagina personală de socializare.

De «Ziua Îndrăgostiţilor» au chefuit cu şampanie, ursuleţi şi serenade

După 19 ani de relație, Viorel Lis (73 de ani) și soția sa, Oana (38 de ani), încă mai simt fiorii iubirii, așa că Ziua Îndrăgostiților a fost un bun prilej să-și arate sentimentele.

Fostul edil-șef al Capitalei a dus-o pe blondină într-un butic de flori, de unde i-a cumpărat un buchet superb de trandafiri, și unde s-au răsfățat cu șampanie și ciocolată.

”Sărbătorim această zi, eu chiar așteptam să mă surprindă cu ceva, pentru că pe data de 14 a fiecărei luni Viorel primește pensia.

Însă el s-a certat cu doamnele de la poștă și i-o dau abia mâine (n.r. azi). Dar uite că m-a adus aici și este foarte frumos, mă simt ca în adolescență”, a spus Oana Lis.

Și pentru ca atmosfera să fie și mai romantică, trubadurul Gigel Frone, devenit celebru la “Românii au talent”, i-a întâmpinat cu chitara sa și cu melodii de dragoste.

Viorel Lis și-a revenit după operația de colecist, din noiembrie. ”A fost nasol. Dacă nu mă operam, făceam septicemie.

Eu am plecat din spital, dar medicul mi-a spus că o încurc! Așa că m-am întors și m-am operat.

Acum sunt bine, mă duc să joc la păcănele și poate o scot pe Oana la restaurant”, a spus Lis.

Bătăi și nervi la ei în casă?! S-au cunoscut când ea avea 13 ani, când el se iubea cu mătușa Vioricăi. De atunci au făcut copii, au pozat în cuplu amuzant. Acum ies la iveală detalii neașteptate: ce pățește cântăreața de fiecare dată când Ioniță se enervează

De ziua de naștere a Vioricăi de la Clejani, cântăreața a acceptat să vorbească în cadrul unei emisiuni, despre ceea ce toată lumea

consideră că e familia ei minunată, dar și despre relația cu soțul ei. Așa au ieșit la iveală câteva detalii ciudate, necunoscute publicului până acum.

Ioniţă de la Clejani a spus că mai obişnuia să-i aplice Vioricăi anumite corecţii, însă, cu toate acestea, îşi face soţia fericită, iar aceasta din urmă nu are motive să se simtă nefericită.

Cu zâmbetul pe buze a recunoscut Viorica faptul că soțul ei nu e tocmai persoana care să recite poezii atunci când este cu adevărat enervat.

„E o vorbă pe care o spunea tata mare, e bine să te iei de muiere, dar cu ciomagul. Oricum, tot eu o fac fericită.

Exact aşa cum pot. Nici nu se poate fără o corecţie fizică”, a spus Ioniţă de la Clejani, potrivit spynews.ro.

În semn de acord cu această idee, Viorica de la Clejani a declarat, sprijinindu-și soțul: „Când e nervos, soţul meu nu recită poezii”, a afirmat cântăreața.

Declarațiile lor par să se susțină, mai ales dacă ne amintim de un episod de anul trecut, când Viorica și Fulgy l-au însoțit pe Ioniță de la Clejani în Turcia,

unde acesta și-a făcut implant de păr. Acesta s-a dus la același medic unde s-a operat și Cătălin Măruță și Sorin Brotnei.

În timpul operației, Viorica a intrat la el în sală, pentru a vedea cum se simte, însă vizita nu a fost pe placul lui Ioniță, care și-a dat soția afară. Iată o imagine de atunci:

DISTRIBUIȚI