O stricata …

Un rus, un francez şi un român vorbeau despre cum află ei dacă i-a înşelat soţia. 

Rusul: Eu vin acasă, trântesc uşa, sparg dulapul şi urlu la ea: „Spune repede cu cine m-ai înşelat, că te sparg!”. Şi e clar că îmi zice cu cine, de frică să nu o bat.

Francezul: Nu e elegant aşa. Trebuie să fii şiret. Eu mă duc la ea şi îi zic: „ Dragă , am auzit că m-ai înşelat cu…“ şi zic un nume repede, la nimereală, şi ea îmi zice cu cine. Dacă nimeresc un nume, e bine, dacă nu, asta e, încerc data viitoare. 

Românul: Eu mă duc în bloc la mine, bat la vecina de dedesubt la uşă şi când deschide îi zic: „Eşti o stricată!”. Şi ea îmi zice: „Eu sunt stricată? Dar nevastă-ta, că s-a culcat cu Vasile de la etajul 2, Ionel din blocul vecin şi Grigore, şoferul de la alimentară!?”.

Zodia care cauta dragostea in 2017

Anul 2017 incepe pentru nativul acestei zodii cu Jupiter in Casa Iubirii. Acest lucru este deosebit de imporant, caci pe parcursul intregului an va fi mai interesat sa isi implineasca viata sentimentala inainte de orice. Iata zodia care cauta dragostea in 2017.

Nativii zodiei Berbec vor fi tot anul manati de dorinta de a se stabili undeva, de a-si sedimenta viata sentimentala si de a forma o familie. Este scopul lor suprem, iar pana la un rezultat vizibil, vor trece din relatie in relatie.

Berbecii au nevoie de timp si de circumstante favorabile pentru a cunoaste pe cineva. In 2017, vor descoase persoanele pe care le cunosc si vor vrea sa afle cat de compatibile sunt cu acele persoane.

Desi vor face numeroase gafe din cauza acestui lucru, scopul scuza mijloacele, iar o persoana va ajunge sa le fie pe plac si sa aiba un nou inceput cu ea. Se vor stradui sa renunte la orgolii si la lucruri pe care partenerii nu le-ar accepta vreodata in relatie. Vor invata sa comunice mai mult, sa asculte si sa isi puna partenerii pe locul 1.

 Se maturizeaza si invata multe

Pana in luna octombrie, nativii zodiei Berbec vor fi axati pe problemele sentimentale. Abia apoi isi vor indrepta atentia catre celelalte activitati.

Intregul an nativii zodiei Berbec trebuie sa aiba grija si sa nu isi puna familia pe ultimul loc. Responsabilizarea nativului Berbec in anul 2017 presupune compromisuri, grija si afectiune pentru cei din jurul sau.

La finalul anului, acesta va simti ca a evoluat foarte mult si ca s-a maturizat mai mult decat in alti ani. Si cei din jurul sau vor simti acest lucru si il vor felicita.

sursa: teotrandafir.com


 

Scrie un comentariu