Al!na Plu garu o sa deschida prima scoala de „+1 8” din România

A făcut din se*ul filmat un mod de viaţă, acum vrea să le înveţe şi pe tinerele fete cum se face. Al!na Plu garu, regina filmelor pentru ad ulţi, vrea să-şi deschidă şcoală de se*. „Sunt fete care nici nu ştiu să pună un prez*rvat!v”, îşi motivează starleta demersul de a intra în afaceri.

În 2006 se lansa în industria fierbinte a f!lm3lor pentru ad ulţ!. La zece ani de la prima apariţie pe micul ecran, Al!na Plu garu vrea să dea lovitura într-o afacere cu succes garantat: o şcoală de se* pentru tinerele din România.

„Sunt foarte multe femei care nu ştiu cum se pune un prezervat*v sau nu ştiu cum să îşi păstreze relaţia cu iubitul sau cu soţul. Primesc multe mesaje pe Facebook de la ele şi îmi spun că nu ştiu ce să facă să îşi păstreze relaţia”, a spus Alina pentru Click!

 

Blondina deţine deja un salon de masaj er0t!c în Bucureşti, dedicat, cu precădere, bărbaţilor. Şcoala pe care o visează se adresează strict femeilor care au probleme în viaţa se*uală şi de cuplu. Al!na Plu garu spune că experienţa acumulată de-a lungul anilor în filmele pentru adulti o recomandă pentru a da sfaturi de se* altora.

Acum, blondina s-a făcut femeie de casă şi s-a angajat într-o relaţie serioasă. „Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt”.

 

Al!na Plu garu este o tânără născută în Vaslui care s-a mutat în Bucureşti la 15 ani, după ce şi-a început cariera ca fotomodel.

Apoi, la vârsta de 16 ani a început să lucreze ca an!matoare în show-uri pentru adult!, iar la 18 ani şi-a făcut debutul ca actriţă în fil mele pentru adu lţ!.

„Au fost doar câţiva ani când am jucat, atât! Nu mai fac asta de aproape nouă ani. Eu colaboram cu cei din străinătate pentru că aici industria asta nu prea merge. La noi nu se fac bani din asta, nu este o afacere profitabilă”, a conchis vedeta.

sursa: click.ro

Scrie un comentariu