O mai ții minte pe Tanța a lui Teo? Îndrăgita actriță Nuami Dinescu nu conteneşte să ne uimească. A revenit la TV, a slăbit enorm şi s-a schimbat total. Este aproape de nerecuoscut! Iată imaginile…

Îndrăgita actriță Nuami Dinescu nu conteneşte să ne uimească. A revenit la TV, a slăbit enorm şi şi-a schimbat şi garderoba.

Acum, rochiile ei sunt cu vedere la picioare, căci Nuami chiar are ce să arate.

S-au aliniat bine planetele pentru Nuami Dinescu (55 de ani), actriţa care, în ciuda rolurilor de la teatru,

a rămas în memoria colectivă drept Tanţa a lui Teo, datorită personajului pe care l-a interpretat în emisiunea de la PRO TV, în perioada 2001-2006.

Nuami a primit recent un rol în filmul “21 de Rubini”, iar din 2 octombrie a revenit la TVR 2 cu emisiunea „Se zice că…”, pe care o prezintă de luni până vineri, de la 14.10, alături de Ioana Voicu,

fiica lui Mădălin Voicu, și Florina Costantinescu. În plus, pare o altă persoană de când s-a pus serios pe slăbit.

Din iunie şi până acum, actrița a topit nu mai puțin de 12 kg. Noua ei siluetă a fost admirată recent la

prezentarea de modă a Lizei Panait, unde Nuami și-a făcut apariția în public, îmbrăcată la patru ace.

Are picioare de adolescentă, iar cei din jur abia au recunoscut-o și au fost curioși să afle cum a dat jos Nuami surplusul de greutate.

Toată această schimbare a început de când actriţa a intrat pe mâna unui nutriționist, iar acum nu este doar mai slabă, ci are și un tonus mai bun.

“M-am dus la o clinică, unde am făcut kinetoterapie şi fizioterapie. Acolo au şi un nutriţionist, o doamnă care mi-a făcut un regim special.

Îmi era şi ruşine de dânsa dacă nu slăbeam. Nu mai mănânc carbohidraţi, pâine, covrigi, paste. Grăsimi nu am voie şi am început să mă obişnuiesc.

Acum mă simt mai uşoară, sunt mai vioaie, am un tonus bun. Tot acolo am scăpat de o spondiloză cervicală, iar de două luni nu am mai luat medicamente”, spune Nuami Dinescu.

Nici nu a divortat de Nicolae Guta, ca si-a gasit un nou barbat cu multi, muuuulti bani! Pe cine a pus mana blondina Cristina? Manelistul va turba cand ii va auzi numele

Povestea de dragoste dintre Cristina si Nicolae Guta se va sfarsi din orice moment in fata notarului. Cei doi au ajuns la concluzia ca dragostea dintre ei nu mai are viito si au decis sa divorteze.

Potrivit cancan.ro, blondina s-a grabit repede sa isi gaseasca un nou barbat care sa o sustina financiar si nu a mai stat sa astepte semnarea actelor de divort.

Astfel, Cristina s-ar iubi acum cu un cunoscut interlop din Capitala, care ii face toate poftele si o rasfata ca pe o printesa.

Desi prefera sa pastreze misterul cu privire la barbatul cu care se iubeste acum, informatia cu siguranta a ajuns deja la urechile manelistului,

mai ales ca manelistii sunt solicitati de interlopi la diferite cantari si se cunosc bine intre ei.

Această casă din Oradea nu are nici curent electric, nici căldură. O femeie a fost marcată pe viața când a deschis ușa de la baie. Ce nenorocire! Groaznic ce a descoperit acolo:

Un bărbat s-a sinucis din cauza sărăciei în Oradea, chiar în ziua în care a primit decizia de pensionare.

O vecină, care obișnuia să-i aducă de mâncare, l-a găsit spânzurat în baie. Omul își scosese casa la vânzare și trăia pe întuneric, fără curent electric și căldură, după ce a rămas cu un handicap în urma unui accident.

Gardi László, în vârstă de 61 de ani, nu a mai putut munci în urma accidentului care a avut loc în iunie 2017, în Oradea, scrie ebihoreanul.ro.

Bărbatul lucra la o fabrică de pantofi și se întorcea de la serviciu cu un moped. Într-o intersecție,

s-a ciocnit de mașina condusă de un tânăr de 24 de ani și, în urma impactului, s-a ales cu răni la nivelul picioarelor.

Pentru că a provocat accidentul rutier, bărbatul a fost obligat să achite spitalizarea. Cheltuielile s-au ridicat la 10.000 de lei în urma operațiilor la care a fost supus în Oradea și în Timișoara.

Deși operațiile au reușit, Gardi László (foto) s-a ales cu un handicap și a fost nevoit să renunțe la serviciuUn bărbat s-a

sinucis din cauza sărăciei în Oradea deoarece nu se mai putea deplasa decât cu ajutorul unui cadru.

„A primit concediu medical circa 3 luni după accident. Dar cum nu mai putea să muncească,

a depus dosar ca să se pensioneze, însă nu i-a venit decizia”, a precizat, pentru sursa citată, o vecină de-ale bărbatului.

Cu 35 de ani de vechime în muncă, orădeanul a cerut să se pensioneze anticipat.

„În astfel de situaţii, ar fi putut lucra în continuare, până la primirea deciziei, însă din dosar rezultă că pe 16 octombrie, când a depus dosarul, firma i-a emis adeverinţă de angajat,

dar, în mod ciudat, nu l-a mai înregistrat ca salariat pentru acea lună, şi deci nici nu a plătit pentru el contribuţii”, a explicat, pentru sursa citată, şefa Casei de Pensii Bihor, Carmen Polman.

Ca o ironie a sorții, Gardi László a primit decizia de pensionare pe 2 februarie, în ziua în care a fost găsit mort.

Șefa Casei de Pensii a dat vina pe birocrație pentru întârzierea de aproape cinci luni, deși eliberarea deciziei de pensionare se realizează într-un termen de maximum trei luni.

Deși avea o problemă medicală, bărbatul nu a solicitat să primească ajutoare sociale, singurii care i-au fost alături fiind vecinii.

„M-am oferit să-l ajut din ziua în care a ieşit din spital. Eu i-am scos şi ultimul salariu, banii de concediu medical, m-am dus să-i plătesc facturile, i-am luat de mâncare.

Nu putea umbla, stătea mai tot timpul în pat, se deplasa doar prin curte, cu un cadru”, a mărturisit vecina bărbatului.

În așteptarea deciziei de pensionare, Gardi László a rămas fără bani și, cum nu a mai avut cu ce achita facturile, utilitățile l-au fost tăiate rând pe rând.

„Şi-a vândut şi lemnele, ca să poată mânca, sperând că-i va veni decizia de pensonare şi va putea să-şi ia altele”, mai spune femeia.

Chinuit din cauza greutăților, bărbatul și-a pus capăt zilelor. Polițiștii au găsit un bilet de adio în care ordăeanul a scris de ce a recurs la gestul extrem.

Gardi László era divorţat şi avea o fiică, îngrijită de mama sa încă de când avea 3 ani. Fiica a venit la Oradea ca să ocupe de înmormântarea tatălui ei care a fost incinerat.

DISTRIBUIȚI