O fostă vedetă PRO TV, goală pe Internet. IMAGINI INCENDIARE. Să ne amintim că uneori arta cere sacrificii

Vedeta și iubitul ei, Paul Ipate, i-au tăiat moțul fetiței lor, Zora, în urmă cu doar câteva zile.

Catălina Grama, alias Jojo, acum în vârstă de 36 de ani, se bucură din plin de viață în sânul familiei.

Jojo a devenit mămică pentru a doua oară anul trecut, în luna ianuarie, atunci când a adus-o pe lume pe Zora, fetița sa și a partenerului său, Paul Ipate.

Actrița mai are un băiețel de 7 ani, pe Achim, născut în urma căsătoriei cu bancherul Ionuț Grama, cel de care a divorțat în 2012.

Dar viața vedetei ProTV nu a arătat așa. În urmă cu opt ani, Cătălina Grama era distribuită în filmul lui Sergiu Nicoleascu, Poker, unde apare, spre surprinderea tututor, goală pușcă.

Poker spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie și care, o dată ajunși la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea

românească actuală: politicianul veros, mafiotul care își dorește, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conștiință.

Cei patru se întâlnesc la partide de poker pentru a pune țara la cale.

La vârsta de 14 ani a urmat un curs de modeling. La unul dintre casting-uri a fost remarcată de revista Salut,

pentru care participa la o preselecție și a înceut să colaboreze cu postul de televiziune Pro TV.

În acea perioadă a înființat și formația U-nite, unde este solistă alături de doi rapperi. Această experiență a durat doi ani și în tot acest timp au compus o serie de single-uri,

remixând la un moment dat piese ale formației Compact. Cu noua sa trupă, a fost invitată într-o ediție a emisiunii Tip Top Mini Top.

Anda Adam FALITĂ?! AVEREA sa, pusă SUB SECHESTRU! Motivul pentru care și-a lăsat copilul pentru a se înscrie la Exatlon

Anda Adam ar fi participat la competiția sportivă televizată, Exatlon, nu pentru pentru a marca un punct în plus de celebritate ci din motive mult mai dureroase.

Cancan.ro a aflat că celebra cântăreață are probleme financiare grave, astfel că bunăstarea pe care o afișează în public și pe rețelele de socializare este doar o aparență.

Firma artistei, „Anda Adam Company”, a înregistrat pierderi constante. Mai exact, 208.000 de euro, potrivit nformațiilor apărute pe site-ul ANAF.

Datoria se compune din impozite, asigurări sociale și un credit, informează sursa citată.

Mai mult, se pare că magistrații unei judecătorii din București au încuviințat executarea silită a cântăreței, prin firma sa,

în contul datoriilor acumulate la o importantă bancă din România. Toate lichiditățile cântăreței, conturile și activele sale au fost puse sub sechestru.

Dacă ar fi câștigat competiția, Anda Adam ar fi putut să-și achite jumătate din datorii. Din păcate, vedeta a fost eliminată din concurs pe fondul unor probeleme de sănătate.

Mesajul dur transmis de Oana Roman. “Dacă nu bârfeşti şi nu-ţi faci loc călcând pe alţii în picioare, ai şanse infime să te descurci”

Mesajul dur transmis de Oana Roman pe contul de socializare. Vedeta și-a exprimat supărarea cu privire la răutatea oamenilor, de cele mai multe ori incompetenţi.

Vedeta crede că „dacă nu bârfeşti şi nu-ţi faci loc călcând pe alţii în picioare, practic ai şanse infime să te descurci”.

„Ştiu că nu va avea multă lume răbdare să citească aceste gânduri! Dar le scriu totuşi! Mă mâhneşte în schimb incompetenţa , legile proaste , guvernările absurde.

Mă mâhneşte că oamenii competenţi, buni, corecți, muncitori, sunt daţi la o parte de lepre, de mincinoși, de oportunişti.

Mă mâhneşte că trăiesc într-o țară în care îmi găsesc din ce în ce mai greu locul pentru ca oricat de mult am muncit onest şi cu răspundere, oricât am încercat să fiu demnă si corectă , nu a fost niciodată îndeajuns!

Pentru că dacă n-ai tupeu, dacă nu minți, dacă nu bârfeşti şi nu-ţi faci loc călcând pe alţii în picioare, practic ai şanse infime să te descurci !

Nu mai e de mult un avantaj să fii cult, să fii citit , să fii corect , să fii învăţat , să fii competent! (…) Cum să-mi educ copilul ?

Ce valori să-i transmit? Pentru că valorile mele, moștenite în 4 generaţii , n-au ajutat prea mult! (…) Care e lumea în care ea va creşte ?

Şi cum se va descurca dacă va învăţa să fie aşa cum sunt şi am fost educată eu?” , a scris Oana

DISTRIBUIȚI