O femeie își imploră medicii să o paralizeze de la talie în jos. Când au auzit de ce vrea să facă acest lucru, toți au rămas cu gura căscată

O femeie în vârstă de 58 de ani a reușit să șocheze pe toată lumea din cauza comportamentului său.

Deși poate merge, Chloe Jennings-White are o tulburare extrem de ciudat. Aceasta vrea să trăiască precum o persoană cu dizabilități.

Dacă unele persoane care sunt imobilizate într-un scaun cu rotile ar face orice numai ca să poată merge, să alerge ori să danseze, Chloe nu are nicio problemă în a sta zile întregi într-un scaun cu rotile.

Aceasta are o tulburare de identitate a integrității corporale și această tulburare îi face dificilă acceptarea uneia sau a mai multor părți ale corpului.

Așa că, în ciuda faptului că este cât se poate de normală din punct de vedere fizic, ea insistă să folosească un scaun cu rotile.

Mai mult decât atât, aceasta este dispusă să plătească și un chirurg pentru a o paraliza de la talie în jos.

Femeia chiar a găsit un medic dispus să facă această intervenție chirurgicală, însă o costă nu mai puțin de 16000 de lire sterline operația, așa că rămâne doar un vis pentru ea, pe moment.

„S-ar putea ca să nu îmi permit niciodată, dar știu că nu aș regreta dacă aș face acest lucru”, a dezvăluit Chloe pentru Daily Mail.

„Ceva din creierul meu îmi spune că picioarele mele nu ar trebui să meargă. Și să am orice senzație în ele pur și simplu mi se pare greșit”, a mai spus femeia.

Aceasta este conștientă de faptul că nu toată lumea ar putea înțelege situația ei și că ar putea reacționa diferit.

Mai mult decât atât, a încercat de mai multe ori să facă tot posibilul ca să își rănească picioarele de câteva ori, în speranța că nu va mai putea merge.

De asemenea, a început să schieze pentru a se accidenta și pentru a paraliza, însă până acum nu a avut noroc.

În fiecare zi vedea cum colega sa care stă în scaun cu rotile se chinuia să lucreze la magazin, așa că a decis să îi facă o surpriză. Sute de oameni au fost impresionați

Până nu treci printr-o situație dificilă, nu poți ști exact ce simt cei din jurul tău și cu ce probleme se confruntă.

În luna februarie 2018, Elizabeth Bollinger a avut o idee grozavă, datorită căreia o persoană foarte apropiată sufletului ei poate zâmbi.

Tânăra a decis să apeleze la ajutorul cunoscuților și al necunoscuților pentru a o ajuta pe o colegă de-a sa.

Elizabeth le-a dezvăluit internauților că are o prietenă care s-a născut cu paralizie cerebrală și că este legată pe viață de un scaun.

În ciuda faptului că are probleme de sănătate, Hailee lucrează la Supermarketul Publix și are tot timpul zâmbetul pe buze pentru ca toți clienții săi să fie mulțumiți.

„Aceasta este Hailee! Una dintre persoanele mele favorite din lume. Ea este colega meade la Publix Supermarket din Florida.

Așa cum puteți vedea, ea este într-un scaun cu rotile, din cauză că s-a născut cu o paralizie cerebrală.

Nu poate sta în picioare foarte mult timp, ceea ce este nasol având în vedere că trebuie să încaseze bani pentru ore întregi”.

Visul lui Hailee este să aibă un scaun electric care să o ajute să se ridice și să se așeze pe scaun în timp ce îi ține picioarele imobile.

Din păcate, un astfel de scaun costă peste 6000 de dolari, o sump pe care Hailee nu ar putea să o plătească vreodată din salariul său.

Elizabeth a deschis o pagină în care lumea să doneze sume de bani pentru a acoperi costurile scaunului respectiv și a pus și câteva fotografii cu Hailee.

În doar 12 ore, se strânseseră peste 5600 de dolari, o sumă de-a dreptul fabuloasă, mai ales că Elizabeth se gândise la o sumă totală de 10000 de dolari.

În cinci zile, campania a strâns 10050 de dolari, iar acum Hailee va putea munci mai ușor.

Ce gest frumos al lui Elizabeth și cât de repede s-a mobilizat lumea să fie alături de acest caz incredibil!

 

DISTRIBUIȚI