O femeie din Timiș, rămasă fără serviciu, a ajuns să câștige bani pe urma pasiunii sale unice. Femeia, care s-a întors acasă după ce a muncit în străinătate, nu a găsit în mediul rural loc de muncă. Cum fiica ei trebuia să înceapă școala, a creat ceva unic. Acum e apreciată de toată lumea și toți vor minunățiile care ies din mâinile ei! Câți bani îi ies din asta:

O femeie din Timiș, rămasă fără serviciu, a ajuns designer de încălțăminte, fiind acum apreciată pentru creațiile sale unice.

Luminița Șuldac, o timișeancă din comuna Darova, a devenit din întâmplare designer de pantofi,

fiind căutată acum de foarte multe femei care își doresc o pereche de încălțări ieșite din mâna sa, notează Renașterea Bănățeană.

Femeia, care s-a întors acasă după ce a muncit în străinătate, nu a găsit în mediul rural loc de muncă, și, cum fetița sa trebuia să înceapa școala, s-a dedicat pasiunii sale pentru lucrul de mână.

Și, cum dorea să îi facă fiicei sale o pereche deosebită de încălțări pentru toamnă s-a apucat de treabă, iar ceea a urmat a lăsat-o plăcut surprinsă.

Vinde perechea cu 200 de lei

Și-a confecționat și pentru ea o pereche asemănătoare, iar în scurt timp a început să primească diferite comenzi de la oamenii cărora le-a plăcut ideea.

Astfel, lucrează câteva zile pe săptămâna la o pereche de cizme croșetate și primește 200 de lei pentru hobby-ul său, transformat în modalitate de a câștiga bani.

”M-am gândit să-i fac singură încălțări de toamnă fetei. Am vrut să fie ceva deosebit și la modă ca să le poarte cu plăcere.

Așa că am luat croșeta și am făcut din fir mai gros o pereche de cizme la care am atașat tălpi. Mi-au plăcut foarte mult și am mai făcut o pereche pentru mine.

Apoi au urmat alte zeci de perechi pentru prietenele mele, cunoștințele, dar și alți amici. Mi s-a dus vestea peste tot.

O pereche o fac în trei-patru zile și primesc pentru munca depusă 200 de lei și, în plus, îmi place ceea ce lucrez.

Am elaborat mai multe modele în diferite culori pentru că fiecare femeie vrea să fie unică”, mărturisește, pentru sursa citată, Luminița Șuldac.

A platit 30 de lei pentru mancarea cuiva din supermarket care-si uitase portofelul acasa. Barbatul i-a multumit pentru bani si nu l-a mai vazut niciodata

Barbatul i-a multumit pentru bani si nu l-a mai vazut niciodata, dar a doua zi a primit o veste care a lasat-o cu gura cascata. Nimeni nu ar fi facut asa ceva

Actiunile mici pot da nastere unui urias lant de evenimente, asa s-a petrecut si in cazul povestii de fata.

Tracy Warshal este o femeie al carei suflet bun a cauzat o reactie minunata.

Totul a inceput in urma cu cateva zile cand statea la coada in supermarketul local, iar clientul din fata ei si-a dat brusc seama ca si-a uitat portofelul acasa.

Confruntata cu situatia, Tracy s-a oferit sa-i plateasca acestui strain nota de plata, dupa care strainul i-a urat o zi frumoasa si a plecat fericit…

Tracy s-a intors la serviciu in acea dupa-amiaza, a scris o postare pe Facebook despre asta, apoi si-a continuat ziua asa cum si-ar fi continuat-o in mod normal.

Dar femeia nu se astepta in niciun caz ca generozitatea ei sa nu fie uitata de catre respectivul barbat, care nu a fost doar capabil sa o gaseasca pe Facebook,

dar a mai si gasit institutul la care lucreaza Tracy (o fundatie impotriva cancerului), si a decis sa doneze nici mai mult nici mai putin de 10.000 de dolari acesteia, in numele ei!

Cand Tracy a aflat ca cineva a donat o suma atat de mare de bani in numele sau, a ajuns la concluzia ca cei 8 dolari, echivalentul a 30 de lei, pe care i-a platit pentru cele cumparate de strain,

s-au multiplicat de 1.000 de ori si ca gestul ei mic ii va ajuta pe toti bolnavii de cancer care depind de institutul unde lucreaza ea.

Nu-i asa ca e incredibil?

DISTRIBUIȚI