Numarul ideal de partide de amor pe care partenerii ar trebui sa le aiba intr-o luna pentru a fi fericiti

Potrivit adevarul.ro, psihoterapeutul si scriitorul american M. Gary Neuman sustine ca a aflat si care este numarul ideal de partide de amor pe care partenerii trebuie sa le aiba intr-o luna pentru a se simti fericiti si impacati cu viata lor intima.

Primii doi ani ai unei relatii sunt, de regula, cei mai incitanti. Dupa aceasta perioada, potrivit specialistului, partenerii trebuie sa depuna efort pentru a mentine nivelul initial de intimitate si entuziasm.

M. Gary Neuman, psihoterapeut si autorul volumului „The Truth About Cheating/ Adevarul despre infidelitate“, a realizat un studiu experimental pentru a afla cate partide lunare de amor trebuie sa intretina un cuplu fericit.

 

Surprinzator sau nu, Neuman a descoperit ca pentru partenerii care se considera fericiti cu viata lor se*uala conteaza mai degraba frecventa partidelor de amor si mai putin calitatea acestora.

„Una dintre marile suprize ale studiului meu a fost ca acele cupluri care erau nemultumite de viata lor inimta nu simteau acest lucru din cauza satisfactiei se*uale scazute, ci din cauza frecventei partidelor de amor.

 

Am descoperit o diferenta majora intre numarul de partide sexuale lunare ale cuplurilor fericite si ale celor nefericite“, a declarat Neuman pentru Business Insider.

Cercetarea a aratat ca partenerii care faceau amor de trei sau patru ori pe luna se considerau nefericiti, in timp ce cuplurile fericite au marturisit ca intretin raporturi se*uale cel putin de 11 ori pe luna.

sursa: one.ro


Scrie un comentariu