Nu și-a expus viața privată, dar acum s-a aflat chiar de la ea! După mulți ani de căsnicie, Monica Anghel anunță pe toată lumea…

Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre mariajul ei:

Artista a dat din casă amănunte nebănuite despre discuțiile în contradictoriu cu soțul său.

Monica are 46 de ani și este una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală din România.

În prezent, artista este căsătorită cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, pe nume Aviv.

Cântăreața mai are un mariaj la activ. Ea a fost măritată cu medicul Andrei Carandino, specialist în chirurgie estetică.

Despre căsnicia ei cu Marian a făcut mărturisiri neașteptate.

„Pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Nu există nicio reţetă perfectă şi nu există niciun mariaj perfect. Ce crezi, că eu cu soţul meu nu ne mai certăm? Sau ce crezi, că suntem aşa: „Te rog, dragul meu!, Da, draga mea!” Nu.

Ne certăm din diverse, de exemplu, el îmi spune că sunt prea cicălitoare sau că atunci când vrea să vorbească şi el cu Aviv, mă bag şi eu în discuţie şi se enervează…

Şi atunci încep şi eu, că „Da, trebuia să zici aşa, trebuia să faci aşa…”. Şi se enervează şi pleacă… Chestii de genul ăsta.

Sau eu mă supăr pe el că îl rog să cumpere ceva şi uită. Nimicuri, nimicuri… Se creează tensiuni, e normal să se creeze, ar fi anormal să nu se creeze tensiuni”, a declarat Monica Anghel.

Cântăreața a făcut dezvăluiri și despre băiețelul ei.

„Ştii cum e, pentru o mamă, copilul ei întotdeauna va fi micuţ. Chiar şi când o să aibă 40 de ani, tot puiuţul meu o să fie.

Pentru orice femeie, venirea unui copil este o schimbare în bine, o schimbare majoră, ne responsabilizează maxim, avem pentru ce merge mai departe, avem pentru ce să ne luptăm, avem pentru ce să trăim, avem pentru ce să ne bucurăm şi aşa mai departe.

Mi se pare că m-a întrebat o dată cum a ajuns el la mine în burtă, pentru că ştie că burtica mea a fost prima lui căsuţă.

Nu i-am răspuns, n-am vrut să-i spun nici că l-a pus barza acolo, am evitat foarte elegant subiectul, l-am luat cu altceva şi am trecut peste pentru că niciodată nu l-am minţit cu nimic, întotdeauna m-am ţinut de cuvânt şi ştie deja lucrurile acestea despre mine şi mi se pare normal ca un părinte să fie corect faţă de copilul lui şi să nu-l mintă şi să se ţină de cuvânt pentru că automat şi copilul va fi la fel faţă de părinte”, a încheiat ea.

Vezi si: După ce s-a operat la coloană, Monica Anghel slăbește pentru a urca pe scenă
În urmă cu mai bine de o lună, Monica Anghel a suferit o intervenție chirurgicală la coloană. Artista se află în etapa de recuperare și a mărturisit că aceasta merge extrem de bine, rezultatele cunoscându-se de la o zi la alta.

Mai mult decât atât, cântăreața dorește să uimească lumea cu noua sa tranformare după ce va slăbi câteva kilograme bune.

Monica Anghel  a trecut printr-o intervenție chirurgicală care i-a lăsat o cicatrice destul de mare.

Cântăreața a declarat pentru ”La Măruță” că se simte mai bine după această operație și s-a încărcat cu multă răbdare pentru zilele bune pe care le-a dedicat procesului de recuperare. Monica a început recuperarea de o săptămână, iar medicul ei spune că face progrese de la o zi la alta.

”Merge foarte, foarte bine. Am fost întrebată de foarte mulți oameni de ce nu m-am dus să fac recuperare în alte părți, dar am ales să vin aici pentru că medicii îmi cunosc istoricul meu medical.

Mă simt din ce în ce mai bine, asta-i important. E foarte important să ai răbdare ca să poți să te recuperezi cum trebuie. Nu am călătorit vara aceasta, am fost o săptămână la mare la indicația medicului”, a spus Monica Anghel încrezătoare la emisiunea ”La Măruță”.

Monica Anghel este una dintre cele mai respectate și apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista abia așteaptă să revină pe scenă și să încânte fanii, ca până acum, cu muzica sa. Ei bine, Monica nu vrea să revină oricum în fața admiratorilor, ci transformată.

Aceasta a slăbit câteva kilograme și nu are de gând să se oprească aici. Fie din motive medicale sau estetice, cântăreața vrea să uimească fanii cu noua sa înfățișare, atunci când le va sta înfață.

”Da, am slăbit. Nu știu exact cât, dar o să vorbim despre acest lucru în timp. Îmi este dor de scenă, dar vreau să urc pe scenă într-o formă foarte bună, ca atunci când apar să spună lumea «wow»”, a adăugat Monica Anghel.

În urmă cu trei ani, Monica a suferit o semipareză și nu s-a mai putut deplasa. Cu toate că a apelat la o mulțime de tratamente și metode, aceasta nu a scăpat de bisturiu și a fost operată de hernie de disc, o afecțiune de natură neurologică ce apare la coloana vertebrală și cauzează dureri greu de suportat.

DISTRIBUIȚI