Nu ai cum să nu plângi cu lacrimi grele, când vezi așa ceva! Cea mai tristă imagine din lume: “Așa arată abandonul!”

Zilnic, sute de copii sunt abandonaţi în spotale sau sunt părăsiţi, mai târziu, de părinţii care le-au dat viaţa. Motivele reale nu există.

Mame care-şi lasă pruncii pentru o dragoste adolescentină, taţi care îşi înşeală soţiile şi decid să fugă în lumea mare, fără să le mai pese de îngeraşii pe care-i lasă în urmă. Este o realitatea a zilelor noastre.

Una extrem de dureroasă, ilustrată cum nu se poate mai bine în imaginea pruncului abandonat pe patul de spital.

“Cea mai tristă dar autentică imagine a zilei: Aşa arata ABANDONUL ! Doar după ce am un îngeraş, un miracol mic, pot să simt durerea şi teroarea tăcută a acestei imagini, a acestei stări: e teribil!

Vă rog, încercaţi să nu-i mai abandonaţi. Le este atât de greu, inuman de greu pe umeri atât de fragili.

Sunt convins că împreună cu ei veţi găsi întotdeauna o cale să o scoateţi la capăt. Nu mai abandonaţi aceste miracole! Au nevoie de voi!”, a fost mesajul stilistului Alin Gălățescu

Te-ar putea interesa si: De dimineata si pana seara, zilnic, in mijlocul iernii, intr-un ger infiorator, MAMA isi lasa copilul afara.

Unii radeau, unii au chemat politia. Cand le-a explicat de ce face asta, au ramas fara cuvinte.

E de necrezut. DE CE facea asta…

Părinții au responsabilitatea de a avea grijă de copiii lor, iar până când un copil nu e destul de mare pentru a face propriile alegeri,

ei se bazează pe părinții lor pentru hrană, haine, și pentru a nu fi puși în situații periculoase.

Dacă temperaturile sunt foarte scăzute afară, unii părinți nu își vor lăsa copiii să meargă afară deloc. Desigur, dacă locuiești într-o țară scandinavă, această regulă nu se mai aplică, din contră.

Atunci când mercurul în termometre scade foarte mult, mamele din țările scandinave își lasă copiii afară, să doarmă în ger.

Dacă această idee te șochează sau nu ți se pare o idee prea bună, nu ești singurul. Totuși, în țări precum Suedia este ceva foarte comun, chiar și în marile orașe precum Stockholm:

peste tot vei vedea copii în cărucioare fiind plimbați afară prin temeraturi de până la -5 grade Celsius!

În fața marilor magazine vei vedea cărucioare pline de copii lăsați de părinți în ger, în timp ce aceștia fac cumpărături înăuntru.

Sau dacă în timpul zilei mama și copilul au de gând să meargă în vizită, nu e nevoie să găsească o cameră specială în care să doarmă copilul, mamele îi lasă chiar afară, în curte sau pe prispă, să tragă un pui de somn.

Mamele din Suedia jură că metoda asta ciudată îi ajută pe copii să doarmă mai bine, uneori până la 3 ore, și le îmbunătățește sănătatea.

În Suedia aceasta este o adevărată tradiție care este transmisă de la părinți la copii de generații.

Ei nu cred că frigul este periculos, din contră, spun că gerul îi ajută pe cei mici să rămână sănătoși

Unii părinți își lasă copiii în ger între orele 9 și 15, luându-i înăuntru doar să le dea să mănânce, ideea acestei practici fiind aceea că dacă cei mici petrec atât de mult timp afară

se vor îmbolnăvi mai greu de viruși, iar studiile confirmă faptul că bebelușii care dorm în frig au o calitate a somnului mai bună și dorm mai mult.

DISTRIBUIȚI