Nimeni de la nuntă nu ştia ce se ascunde sub rochia ei: Apoi câinele o adulmecă şi simte că ceva nu este în regulă:

De multe ori comportamentul ciudat al câinilor are la bază un motiv bine întemeiat – există cu siguranţă dovezi ale acestei teorii, deoarece câinii pot simţi de la distanţa când ceva nu este în regulă sau apariţia un pericol iminent.

Această poveste este o dovadă excelentă care adevereşte teoria.

În timpul unei nunţi care a avut loc în Nigeria, niciunul dintre oaspeţi nu bănuia că ceva era în neregulă… cu excepţia câinelui, care acum este venerat ca un erou.

Era primăvara anului 2017 când mai mulţi oaspeţi s-au adunat la o nuntă în Belbelo, Nigeria.

Fata a vrut să-l testeze, i-a scris iubitului că…
Mi-am crescut fata singură. Tatăl ei a părăsit-o…
Majoritatea locuitorilor satului erau la eveniment sărbătorind… dar nu aveau nicio idee că vieţile lor erau în mare pericol.

În toiul festivităţilor, o adolescentă s-a apropiat de mulţime. Ea ascunsese o bombă artizanală sub rochie – şi se pregătea să o detoneze chiar în mijlocul oamenilor.

Dar un câine, despre care se crede că aparţinea unuia dintre oaspeţi şi-a dat seama rapid că ceva nu era în regulă. Eroul cu patru picioare s-a îndreptat spre această femeie şi a atacat-o.

„Câinele a oprit-o pe terorista sinucigaşă de la detonarea dispozitivelor explozive improvizate în mulţimea de oameni”, spune purtătorul de cuvânt al poliţiei, Victor Isuku, pentru The Telegraph.

În loc să se întâmple o adevărata tragedie ca bomba să fi fost detonată în mijlocul mulţimii, aceasta a explodat departe de oaspeţi.

Atât terorista cât şi câinele au murit în deflagraţie, însă datorită acţiunii curajoase a acestui patruped, toţi oaspeţii de la nuntă au scăpat nevătămaţi.

Acum câinele este venerat ca un erou, iar locuitorii satului Belbelo îi vor fi recunoscători pentru totdeauna prietenului cu patru picioare care s-a sacrificat pentru a salva vieţile tuturor.

Câinii sunt într-adevăr prietenii cei mai buni ai omului, iar această întâmplare este o dovadă remarcabilă în acest sens.

Distribuiţi această poveste impresionantă în onoarea câinelui care şi-a sacrificat viaţa pentru a împiedica o tragedie.

Citeste si: Compunerea unui băiețel despre mama sa. Tatăl a râs cu lacrimi și l-a rugat să nu-l descrie și pe el!

Compunerea unui băiețel despre mama sa. Tatăl a râs cu lacrimi și l-a rugat să nu-l descrie și pe el! Sinceritate, naivitate, dragoste, emoție, ironie, umor involuntar… toate adunate în compunerea unui băiețel de șapte ani, despre mama sa.

”Se poate spune că mama mea este slabă, cel puțin asta le spune ea tuturor. Are niște picioare foarte lungi, dar doctorul i-a zis că are platfus. Capul mamei este la fel, mare. Mai mare decât al meu. Dar asta pentru că mama mea este deșteaptă. Ochii ei sunt gri-verzui, genel și pleoapele ei sunt mereu fardate.

Sprâncenele mamei sunt în fiecare zi diferite, pur și simplu și le desenează. Nasul ei este un pic încovoiat, spune că din cauză că a căzut de pe bicicletă în copilărie. Buzele ei sunt mari, dar, la fel, sunt mereu diferite. Mama are foarte multe rujuri, când pleacă de acasă, ea întotdeauna își vopsește buzele. Acasă nu se întâmplă asta întotdeauna.

Dinții mamei sunt drepți și aproape albi. Are un gât lung, lung de tot, la care își pune diferite bijuterii. Este lată în umeri, dar lui tata îi place. Mâinile mamei sunt frumoase, unghiile sunt mereu colorate. Ea merge destul de des la o tanti care îi schimbă unghiile vechi cu altele noi.

La mine, ca și la mama, oasele sunt late, din cauza asta avem funduri mari. Ea așa îmi spune.

Are picioare drepte, nu și le-a rupt niciodată, nu ca tata. Eu cred că ea ar fi putut deveni un model. Dar e scundă, și de aceea nu a fost posibil.

P.S. Tata, văzând ce am scris a râs cu lacrimi, și m-a rugat să nu-l descriu și pe el”.

sursa: 3dots.ro

DISTRIBUIȚI