Nadia Comăneci a apărut pe covorul roșu și a lăsat pe toți fără cuvinte. Atât de tare a îmbătrânit, dar s-a făcut blondă platinat! A participat la decernarea „Oscarurilor” din sport și a uimit cu crăpătura rochiei!

Toate personalitățile importante ale lumii sportului s-au adunat aseară în Principatul de Monaco, acolo unde s-au decernat Oscarurile lumii sportive: Premiile Laureus.

Așa cum era de așteptat, sportivul anului a fost declarat tenismanul elvețian Roger Federer, care la cei 36 de ani ai săi continuă

să domine lumea tenisului, câștigând anul acesta turneul de mare șlem Australian Open, pe când sportiva anului a fost Serena Williams.

Printre cei care au acordat premiile în cadrul galei, a fost și legenda gimnasticii românești, Nadia Comăneci.

Românca a fost o prezență regală, a purtat o rochie roșie, mulată și provocatoare.

Evenimentul a fost onorat, bineînțeles, de prezența Prințului Albert și a Prințesei Charlene, cea din urmă fiind imperială în rochia ei albă, asimetrică.

Iată cât de mult s-a schimbat Nadia Comăneci:

FOTO „Lady in red!“ Nadia Comăneci a făcut senzaţie aseară la decernarea Laureus World Sports Awards 2018, printr-o mulţime de vedete mondiale 

Nadia Comăneci este una dintre personalităţile marcante din lumea sportului şi se bucură în continuare de faimă pe tot mapamondul.

Nadia este membru fondator al Academiei Laureus, care din anul 2000 acordă premii de excelenţă celor mai buni sportivi ai lumii.

Anul acesta, festivitatea de decernare a distincţiilor a avut loc la Monte Carlo, iar Nadia nu a lipsit de la ea.

Prezenţa fostei mari gimnaste a României a fost imediat remarcată, Nadia făcând senzaţie într-o rochie roşie, cu o croială îndrăzneaţă, după cum se poate observa în fotografia postată pe contul de facebook al jurnalistului Andrei Nourescu, prezent şi el la eveniment.

Alături de Nadia, la ceremonie au participat o serie întreagă de vedete din lumea sportului, evenimentul fiind socotit Oscarul sportului mondial.

Toată floarea cea vestită a sportului mondial s-a adunat, aseară, în Principatul de Monaco, la Monte Carlo, acolo unde s-au acordat Oscarurile lumii sportive, Premiile Laureus.

Așa cum era de așteptat, sportivul anului a fost declarat tenismanul elvețian Roger Federer, care la cei 36 de ani ai săi continuă să domine lumea tenisului, câștigând anul acesta turneul de mare șlem Australian Open.

Sportiva anului a fost aleasă tot din luma tenisului, aceasta fiind Serena Williams, însă americanca care a devenit anul trecut mamă nu și-a făcut apariția la eveniment.

Printre cei care au acordat premii la gala Laureus a fost și fostul icon al gimnasticii Nadia Comăneci, românca fiind o prezență regală în rochia ei roșie, mulată și sexy, purtată aseară.

Evenimentul a fost onorat, bineînțeles, de prezența Prințului Albert și a Prințesei Charlene, cea din urmă fiind imperială în rochia ei albă, asimetrică.

Vă invităm să admirăm și alte prezențe elegante de la Gala Laureus 2018!

 

DISTRIBUIȚI