Multi barbati sunt complexati din cauza penisului lor. Vezi care este MARIMEA IDEALA pentru femei

Un studiu recent arata care este marimea ideala pentru femei, dar aceasta nu va fi pe placul celor mai multi barbati.

Doctorul Nicole Prause a efectual un studiu in cadrul caruia a folosit modele 3D de penisuri in erectie de diferite dimensiuni. In acest fel, modelele erau cat mai reale, spre deosebire de studiile unde se foloseau modele de penisuri in stare flasca sau desene 2D.

Din 100 de modele create, Prause si echipa sa au ales 33 modele pe care le-au considerat cel mai des intalnite. Cel mai mic model de penis a avut putin peste 10 cm lungime, iar cel mai mare aproape 23 cm.

La studiu au participat 75 de femei de diferite varste, care au fost rugate sa aleaga dintr-un cos doua penisuri pe care si le-ar dori la un partener – unul pentru un one night stand, altul pentru un barbat cu care sa aiba o relatie de lunga durata.

In urma acestui studiu, se pare ca femeile prefera in medie un penis de 16-17 cm lungime si aproximativ 12 cm circumferinta. Interesant este ca cele mai mari penisuri au fost alese pentru un one night stand.

„Un penis mare are riscul de a cauza durere in timpul sexului”, spune Dr. Prause. „Totusi, femeile isi asuma acest risc in cazul unui one night stand.”

Diferite studii au aratat ca marimea medie a unui penis in erectie este de 11-13 cm lungime si 10-12 cm in circumferinta.

sursa: one.ro

Scrie un comentariu