Motivul ascuns al durerilor de spate! Nu ignorați această problemă!

Nu ignorati aceasta problema! Motivul ascuns al durerilor de spate!

Chistul pilonidal se formeaza de-a lungul coccisului (noadei) si arata ca un sac. Este compus din deseuri ale pielii si ale parului.

Aceste chisturi pilonidale apar mai frecvent la barbati decat la femei cu varste intre 16-25 ani. Principalele simptome sunt febra, dureri in partea de jos a coloanei vertebrale.

Exista remedii care pot ajuta la tratarea acestor chisturi la domiciliu pentru a evita o interventie chirurgicala.

 

Baie calda:
Faceti o baie calda si durerea cauzata de acest chist va disparea. De asemenea veti evita reaparitia chistului pilonidal pe viitor. Faceti acest lucru in mod regulat.

 

Curcuma:
Adaugati curcuma in mancare. Acesta va impiedica infectiile care declanseaza chistul. De asemenea acest condiment este bun in tratarea multor altor boli.

 

Usturoi si sare Epsom:
Usturoiul contine antioxidanti care ajuta la combaterea germenilor care cauzeaza chistul pilonidal. Adaugati 2 cani de sare Epsom in cada si stati in apa pentru 30 de minute. Repetati de 2 ori pe zi.

 

Aloe vera:
Consumati aloe vera sub forma de suc. Acesta vat rata infectiile cutanate cauzate de chist. Consumati o jumatate de pahar de suc o data pe zi.

 

Schinduf:
Aceasta planta este foarte utila daca suferiti de chist pilonidal. Puteti sa-l utilizati sub de pulbere sau capsule.

 

Exercitiile fizice:
Se recomanda practicarea exercitiilor in mod regulat, chiar si mersul pe jos intra in aceasta categorie. Yoga poate ajuta de asemenea in tratarea acestei probleme.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sura


Publicitate:

Scrie un comentariu