Momente INCREDIBILE. O mireasă a fost PRINSĂ ÎN TIMP CE FĂCEA DRAGOSTE cu barmanul chiar în timpul nunții. Imaginile care au ȘOCAT O LUME-NTREAGĂ!

Nici că putea alege un moment mai nepotrivit să calce strâmb o tânără ce tocmai spusese „Da” în fața ofițerului stării civile.

Femeii i-a picat cu tronc atât de rău barmanul de la restaurantul în care se consuma petrecerea, încât a riscat totul.

Tânărul i-a făcut ochi dulci încă de la început, iar după câteva ore de distracție și un pahar în plus doamna și-a luat inima în dinți și a părăsit pentru câteva minute încăperea unde s-a întâlnit cu angajatul localului.

Din păcate pentru cei doi, cavalerul de onoare a luat-o pe urmele miresei adultere și i-a prins pe cei doi în fapt. Mai mult i-a filmat cu telefonul mobil și a întrebat-o pe tânără dacă cel cu care se distra este soțul său.

A văzut un cerșetor leșinat pe stradă și a sunat la salvare. Dar după ce i-a citit mesajul de pe pancartă, i-a luat coșul și a plecat. Ce a făcut mai târziu nici ei nu-i vine să creadă, a ajuns celebră din cauza asta

A văzut un cerșetor leșinat pe stradă și a sunat la salvare. Dar după ce i-a citit mesajul de pe pancartă, i-a luat coșul și a plecat. Ce a făcut mai târziu nici ei nu-i vine să creadă, a ajuns celebră din cauza asta

Când o femeie din Los Angeles a văzut un bărbat fără adăpost leșinând pe străzile aglomerate din Hollywood, în primăvara trecută, a făcut ceea ce ar fi făcut oricine, a sunat după ajutor și a stat cu el până a sosit ambulanța. Dar această femeie a făcut mult mai mult.

Ea și-a dat seama, după ce l-au dus la spital, că toate lucrurile care aparțineau acelui om care oricum avea atât de puține, vor rămâne în urmă, iar el va rămâne de-a dreptul fără nimic!

Dana Lee Calabrese a spus: ,,Pur și simplu nu puteam suporta ca acest om să piardă tot ce avea pe lume.

”Așa că a făcut ceva incredibil de frumos: i-a luat căruciorul unde își ținea toate obiectele și l-a dus la ea acasă, pentru a păstra totul în siguranță, până omul se făcea bine.

Atașat de cărucior era următorul mesaj: ,,Numele meu este Douglas Dean Hall. Sunt veteran de război cu handicap, încerc să ajung în New York. Nu cer pomană, cer un semn de bunăvoință – orice ajută. Mulțumesc!”

Dana a postat un mesaj pe Facebook în acea noapte, cerând ajutor în a-l găsi pe bărbatul care își pierduse piciorul pe front, în Kuwait.

O lună mai târziu, ceva miraculos s-a întâmplat: i-a scis cineva spunându-i că l-a găsit! O oră mai târziu, Dana a postat o poză cu el.

Dana a adăugat următorul text alături de imagine: ,,L-am găsit, acum să-l ducem la New York! Probabil ar trebui să menționez că de câteva ori a fost în lacrimi în timpul conversației noastre din noaptea asta, o dată a și strigat din toate puterile că Dumnezeu e bun. Finalurile fericite chiar există!”

Afectată de povestea omului, Dana i-a făcut o pagină pe un site de binefacere și oamenii au donat aproximativ 4.000 de dolari pentru a-l ajuta. Finalurile fericite chiar există, mai ales dacă oamenilor le pasă de ceilalți!

Cea mai emoționantă cerere în căsătorie! Nu ai văzut așa ceva nici la „Nuntă cu scântei!” Mirele și mireasa au plâns când au văzut fotografiile!

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI