Mituri despre s3x. Vezi care sunt momentele propice in care sa faci dragoste

Orice om isi doreste sa stie cat mai multe despre s*x pentru a se putea bucura o viata de cuplu implinita. Se informeaza si citeste despre s*x pentru ca rutina sa nu ucida pasiunea. Si cu siguranta te-ai intalnit si cu nenumarate mituri despre s*x, in special unele legate despre locul, momentul propice in care sa faceti dragoste.

Iata numai cateva exemple de astfel de mituri, doar ca… “demolate”.

 

Mitul despre s*x # 1: Pe masa din bucatarieInaltimea este potrivita, e adevarat. Dar vorbim de lemn si, indiferent de pozitie, te paste o durere de spate. In plus oricat de s*xi ar fi miscarile, dedesubt e o suprafata dura si rece, care nu permite balansul si te mai ia si cu frisoane. Deci, unde e placerea?

Alternativa: Mai bine incearca covorul din sufragerie. E moale, pufos, calduros si te ajuta sa alungi monotonia.

 

Mitul despre s*x # 2: In noaptea nuntii

Toate filmele de dragoste propavaduiesc ideea ca noaptea nuntii este propice pentru s*x. Acum, pe bune?! Chiar iti mai arde dupa ce te-au pupat cel putin 150 de persoane, ai dansat cu toti invitatii, te-au strans pantofii etc.? Cu siguranta nu.

Alternativa: Lasati noaptea nuntii pentru Hollywood si pastrati-va energia pentru luna de miere.

Mitul despre s*x # 3: Pe plaja

Sa faci dragoste pe plaja este fantezia multora. Ai dansat vreodata pe plaja? Te misti incet si depui cam mult efort. Acelasi lucru se intampla si in cazul “dansului” orizontal. Ca sa nu mai vorbim de nisipul care te inteapa si care patrunde in zone sensibile. Numai de s*x nu-ti mai arde.

Alternativa: Nu prea e la fel de s*xi ideea de a face dragoste in padure, insa este mai incitant sa o pui in practica. Nu va trebuie decat un sac de dormit dublu, si putin spirit de aventura.

Mitul despre s*x #4: Afrodisiacele dulci

Ati auzit si citit cu siguranta sfaturi de genul ungeti-va cu miere, cu frisca etc. Ati incercat? Daca nu, nici nu va sfatuim. Imaginati-va trupurile unse si lipicioase. Va frecati unul de altul, unsi si lipiciosi. Si apoi va desprindeti… Ouch! Seamna putin cu epilarea… “S*xi”, nu?!

Alternativa: Incercati cateva condimente: boia, curry, etc. Mancarea bine condimentata te “infierbanta” exact acolo unde trebuie. Plus ca daca un preparat este iute, mananci mai putin, deci nu te duci in dormitor cu burta plina si fara chef de s*x, dimpotriva.

 

sursa: sfatulparintilor.ro

Scrie un comentariu