Mircea Badea o atacă dur pe Andra: Pe mine asta mă deranjează!

După ce îndrăgita artistă Andra a fost în centrul atenției presei după ce ar fi  cerut suma de 10.000 de euro

pentru un concert într-un oraș din România, Mircea Beadea a tinută să facă mai multe remarci legate de acest subiect.

Mai exact, realizatorul TV susține că nu este normal ca primăriile în loc să investească în școli sau spitale, plătesc cântăreților români sume enorme pentru concerte.

El susține că artiștii români ar fi „muritori de foame” fără primării și consilii județene, și pune concediile pe care mulți cântăreți le au în destinații exotice pe seama banilor publici pe care îi încasează.

Iată mai jos ce crede Mircea Baadea și ce spune despre ipocrizia celor din această branșă: „Diferența dintre Bon Jovi care, la un moment dat, o fi cântat și el pe banii primăriei, este

că atunci când merge să dea un concert pe stadion, umple stadionul. Lumea vine și dă bani.

Diferența între Bon Jovi și marea majoritate a artiștilor din România este că lui Bon Jovi îi era tot una suma luată de la primăria

New York, adică și cu banii ăia și fără ei, tot aia era. De ce? Pentru că Bon Jovi umple niște stadioane de la plătitorii de bilete.

Artistul român este muritor de foame fără primării și consilii județene. Știți pozele lor din Maldive? Divele care cântă nu ar mânca o vafă la colț fără banii publici ai primăriilor și consiilor județene.

Artiștii din România mai cântă la nunți. Bon Jovi la câte nunți o fi mers? Dacă ar fi doar nunțile, fără concerte, divele nu s-ar mai duce în Maldive,

s-ar duce la Varna, că la Mamaia este scump. Dacă ar fi doar nunțile, fără concerte, divele nu s-ar mai duce în Maldive, s-ar duce la Varna, că la Mamaia este scump.

Unii cetățeni se plâng, printre altele, că nu au aparat RMN la spitalul care ține de primărie, nu au computer tomograf, nu au școli, nu au drumuri.

Dar v-au plăcut spectacolele? E… acolo este computerul tomograf. Asta este țara. Una dintre trăsăturile noastre fundamentale, aici, în România este ipocrizia.

Avem super talent la ipocrizie. Pe mine mă deranjează că primăriile dau zeci de mii de euro artiștilor.

Lasă că poate să cânte și pe 5000 de euro dacă totuși, cetățenii care s-au jeluit că nu au aparat RMN, vor să vadă cum dă una din fund.

Pe mine mă deranjează”, a declarat Mircea Badea, potrivit Click.ro.

DISTRIBUIȚI