Milioane de oameni au văzut cum acest PROFESOR îi dă o LECȚIE DE VIAȚĂ unuia dintre elevii săi. Este EXTRAORDINAR gestul făcut de acesta, RESPECT! Asemenea profesori sunt adevărații eroi

Profesorii ar trebui să fie adevărați mentori pentru elevii lor deoarece, conștient sau nu, copiii preiau de la ei atitudini și nu doar învățăminte teoretice.

Un profesor a aflat că un elev de-ai săi a fost ținta unor glume răutăcioase din partea colegilor săi după ce s-a tuns foarte scurt. Pentru a le oferi o lecție, acesta i-a strâns pe toți într-o clasă și le-a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

Băiețelul s-a tuns pentru a-l susține pe bunicul său care fusese diagnosticat de cancer. Gestul lui l-a înduioșat pe profesor și a dorit să îi arate admirația să printr-un gest făcut în față tuturor.

Profesorul s-a lăsat tuns în fața clasei de către băiețel și a încercat să le explice celor din sală că nu este cazul să îi judecăm pe cei din jur de la prima vedere.

Ceilalți copii au rămas impresionați de gestul profesorului lor și l-au privit cu respect atunci când le-a spus că ei sunt o familie toți și trebuie să se poarte ca atare unii cu ceilalți.


Scrie un comentariu