MIHAI BENDEAC: ”Băi, trebuie să recunosc, sunt gay”. Totul a fost filmat

Mihai Bendeac a recunoscut că este g a y, iar comediantul a făcut declaraţia cu un scop. Cel care i-a dat ideea a fost magicianul Vlad Grigorescu, co-prezentatorul emisiunii ”Iumor”.

Într-una din pauzele de filmare, Vlad Grigorescu a stat la o şuetă cu Bendeac, iar cei doi vorbeau despre cum să facă un filmuleţ care să depăşească un milion de vizualizări.

 

Trebuie să găsim una nouă”, i-a spus Vlad lui Mihai Bendeac. ”N-avem, dar mă gândesc”, a răspuns actorul. La scurt timp, Mihai Bendeac l-a întrebat pe magician cât a făcut o postare anterioară.

Aia cu băga….câte vizualizări a avut”, a întrebat el. ”Peste 800.000 de mii”, a răspuns magicianul Vlad Grigorescu.

Imediat, Mihai Bendeac s-a luminat la faţă, semn că a găsit metoda prin care să atingă şi să depăşească 1 milion de vizualizări.

Ştiu cum poţi să faci un vlog care să explodeze în vizualizări.

”Trebuie să zicem o chestie care să devină virală, ceva şocant. Multă lume vorbeşte că sunt g a y.

Dacă eu aş spune acum, ”băi, tre să recunosc într-un final, sunt  g a y”,  rupi, faci peste 1 milion de vizualizări”, a spus Mihai Bendeac, după care a început să râdă.

Imediat, Vlad Grigorescu a marşat. I-a spus că taie din filmare doar declaraţia lui în care afirmă că este g a y şi o pune pe internet. ”De ăsta îmi eşti”, a spus Bendeac, în timp ce râdea de mama focului.

Mihai Bendeac a avut o relaţie cu Roxana Vancea, însă cei doi s-au despărţit după ce actorul a minţit-o în privinţa unor lucruri importante pentru ea.

Deşi idila a ţinut o bună perioadă de timp, cei doi nu au recunoscut că s-au iubit, iar atunci când erau întrebaţi, zâmbeau larg. ,,Nu, nu vorbesc despre Mihai’’, spunea Vancea atunci când era întrebată de acesta.

sursa text: cancan.ro

vezi si: Copiii care nu fac religie in scoli vor crede că la Biserică e gratis!

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu