MERITA TOT RESPECTUL! Un pompier din Argeş a făcut resuscitare gură la gură unui biet câine salvat dintr-un incendiu. VIDEO incredibil!

Un incendiu puternic a pornit in urma cu cateva ore intr-un apartament din Pitesti. Mai multi oameni au fost evacuati de echipajele smurd iar printre victime s-a numarat si un patruped pe care pompierii l-au tratat cu acelasi profesionalism si daruire.

n timp ce alti colegi de breasla fac tot posibilul sa-i scoata pe toti in viata din imobil, plutonierul major Mugurel Costache incearca din rasputeri sa-l readuca la viata pe catelusul intoxicat cu fum. Atat de mult ii pasa de viata acestuia incat ii face si respiratie gura la gura sa se asigure ca ii salveaza viata.

In final, catelul a fost readus la viata si transportat imediat la veterinar. Celelalte victime au fost transportate la spital. Una dintre ele este in stare grava din cauza intoxicatiei cu fum.

Va felicitam pentru caracterul de care ati dat dovada domnule Costache si pentru felul in care va faceti datoria pentru salvarea oricarei vieti, chiar si a unui biet catel.

Scrie un comentariu