Medicii nu ți-au spus asta! Aplică acest ingredient și vei scăpa de CICATRICI și VERGETURI pentru totdeauna. Îl ai la tine în casă…

Par imposibil de îndepărtat cicatricile vechi, însă există un remediu pe care multe persoane l-au încercat deja şi care funcţionează prin minune.

Foloseşte tămâie şi produse care conţin tămâie pe zona afectată.

 

Tămâia are proprietăţi de regenerare a pielii şi de vindecare, iar componentele sale antiinflamatorii vor fi perfecte pentru a scăpa de cicatrici.

În cazul în care ai o cicatrice mai nouă, poţi folosi crema de gălbenele. Bogată în flavonoide, crema de gălbenele ajută la hidratarea pielii şi la vindecarea ei.

 

Dacă ai vergeturi şi ai încercat deja toate soluţiile pentru a scapă de ele, ei bine, îţi propun o soluţiemult mai simplă.

 

Gotu Kola (cunoscută şi Ginseng-ul indian) este un adjuvant puternic recomandat pentru dereglări nervoase, epilepsie, senilitate şiîmbătrânire prematură.

 

Ia ½ de linguriţă sau o linguriţă de tinctura zilnic sau capsule, iar în cel mai scurt timp te vei puteabucură de o piele curată, faran vergeturi.

 

Pentru a preveni formarea cicatrcilor, imediat ce teai lovit, poţi aplică puţin suc de aloe vera.

 

Înafară faptului vei proteja piele de infecţie, alantoină pe care aloe vera o conţine stimulează regenerarea celulară.

 
De asemenea, mierea protejează rana, iar vitamina C pe care o conţine ajută la regenerarea ţesuturilor şi la împiedicarea inflamaţiei.

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu