Medicii îți ascund asta! Scapă de CARII la tine acasă cu ajutorul COJILOR DE OU. Chiar funcționează! Iată ce trebuie să faci…

Una din cele mai frecvente afecţiuni ale sistemului dento-maxilar sunt cariile. Această afecţiune este prezenta la aproximativ 98% din polulația României.

Căria dentară se manifestă prin pierderea treptată şi localizată a ţesutului dur dentar. Cei maiimportanţi factori care influenţează apariţia cariilor sunt nerespectarea igienei orale, fumatul, stresul, consumul crescut de alimente bogate în zahăr dar şi altele.
De obicei aceste carii apar fără tu îţi dai seama pentru nu prezintă alte simptome decât atunci când această ajunge într-un stadiu avansat. Odată ajunsă într-un stadiu avansat cariile pot cauzeze dureri dentare, sensibilitate la rece sau cald şi respiraţie urat mirositoare.

Aceste simtome trebuie te alarmeze şi urmezi cât mai repede un tratament eficient pentru a scapă de carii. În caz contrar afecţiunea poate avanseseze până în stadiul în care poţi îţi pierzi dintele.

Unul din cele mai importante ingrediente de care au nevoie dinții tăi fie sănătoşi este calciul. Cu toţii ştim faptul o sursă bogată în calciu sunt cojile de ou.

În cazul în care te confrunţi cu carii dentare, tot ce ai nevoie este o pastă de dinţi făcută din coji de ou.

Pentru asta ai nevoie de un sfert de cană de praf de coji de ou pe care o poţi obţine prin pisarea cojilor foarte, foarte mărunt, pe care apoi o amesteci cu câteva picături de ulei de mentă şi 2 linguri de ulei de cocos.

Amestecă bine aceste ingrediente după care adaugă o lingură de bicarbonat de sodiu. Amestecădin nou până obţii o pastă pe care trebuie o păstrezi într-un recipient cu închidere etanşă.

Trebuie menţionat faptul uleiul de mentă este foarte util pentru a obţine o respiraţie mirositoare plăcută iar bicarbonatul de sodiu te ajută la albirea dinţilor.

Foloseşte această pastă de dinţi de 3 ori pe zi şi vei scapă de problema cariilor pentru totdeauna!

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

Sursa: secretele.com

Scrie un comentariu