Măsură halucinantă luată de Gabriela Firea! Amenzi între 5.000 și 10.000 de lei, pentru cei care și-au luat copiii la protest. Vezi CINE te amendează şi în baza căror informaţii..

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, pregătește o măsură halucinantă. Potrivit Curentul, aceasta vrea sancționarea celor care și-au luat copiii la marșul împotriva prioiectului de lege privind grațierea și aministia, propus de PSD.

Amenda ar fi între 5.000 și 10.000 de lei.

Potrivit sursei citate, edilul ar invoca articolul 27/2004, aliniat (4) al Legii 272/2004 care spune: „Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice.”

Surse din Primăria Capitalei susțin că amendarea se va face prin poliția locală, folosindu-se informațiile publice de pe rețelele de socializare, mai scrie jurnalistul Alexandru Panait în articolul său.

Firea ar fi cerut ca primul amendat să fie Nicușor Dan care și-a luat fetița de câteva luni la marș.

“Așa, „Fi rea nu te lăsa!” cum i-ar scrie majoritatea fanilor ei de pe Facebook!”, concluzionează jurnalistul.

sursa: B1TV.ro


Publicitate:

Scrie un comentariu