Maria Constantin a fost extrem de neglijenta in noaptea in care a facut amor in masina cu amantul! Ea si-a uitat chilotii sub scaun, iar el a lasat “urme” pe bancheta!

Marcel Toader a continuat dezvaluirile incendiare despre partida nebuna de amor a sotiei lui cu amantul, in masina

Barbatul sustine ca a gasit chilotii Mariei sub scaun si a facut poze si “urmelor” lasate de amant pe bancheta.

Marcel Toader are dovezi clare despre infidelitatea Mariei Constantin. A gasit lenjeria intima in masina, iar pe scaunul din dreapta a descoperit “urme” biologice ale amantului. “De pe scaunul soferului, aceste urme nu se observa”, a spus Marcel Toader care a studiat in detaliu interiorul si exteriorul autoturismului in cautarea de probe incriminatorii.

“Chilotii ii am acasa. Ultima oara cand am spalat masina, am gasit o pereche de chiloti in dreapta, sub scaun. Negri. Si mai am o pereche”, a declarat Marcel Toader la TV.

AUGUSTIN VIZIRU, prima reactie dupa ce a fost acuzat ca s-ar fi iubit cu MARIA CONSTANTIN!

Un nou scandal a izbucnit in showbiz, dupa ce Marcel Toader a anuntat ca divorteaza de Maria Constantin. Barbatul isi acuza sotia ca i-ar fi fost infidela pe parcursul relatiei, iar unul dintre cei “amanti“ ar fi chiar Augustin Viziru.

Actorul a postat in urma cu putin timp pe pagina lui de Facebook o fotografie cu Doinita Oancea, pe imagine sunt desenate mai multe inimioare. Desi niciunul dintre ei nu a recunoscut ca ar avea o relatie amoroasa, cei doi sunt foarte apropiati si petrec foarte mult timp in preajma celuilalt.

”I-am dat un mesaj lui pe o retea de socializare. L-a sunat Maria si nu a raspuns, banuiesc ca pe el l-a sunat. I-am dat un mesaj crezand ca e activ pe retelele de socializare si i-am zis ca stiu. Ea mi-a recunoscut fix la 12 noaptea.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI