Marcel Toader detonează bomba în showbiz! Maria Constantin și Augustin Viziru

Marcel Toader a susţinut, la „Acces direct”, că Maria Constantin l-ar fi înşelat şi cu Augustin Viziru! Atât Marcel Toader, cât şi Maria Constantin şi Augustin Viziru au fost concurenţi ai show-ului „Ferma vedetelor” de la Pro TV.
„Eşti sigur că Maria Constantin a avut o aventură cu Augustin Viziru? Ştii că dacă nu ai probe el te poate da în judecată”, l-a întrebat Mirela Boureanu Vaida pe Marcel Toader. „Da”, a răspuns Marcel Toader.

”Am întrebat-o unde ai fost şi cu cine ai fost, cu Viziru? Şi ea a spus nu! Da, cred că a avut loc o relaţie intimă între ea şi Viziru. Mi-a spus şi cineva din anturajul Andei Ghiţă, că au avut o relaţie când au ieşit din acea casă, după emisiune. Atunci am întrebat-o cu cine şi mi-a zis cu comisarul Gărzii de Mediu. Am întrebat-o de când are relaţia cu el, mi-a zis de mult, am întrebat-o de ce a făcut asta şi mi-a spus că este nefericită. I-am zis să definească nefericirea şi nu a putut, după aia a început să plângă. După aceea am stat de vorbă ce avem de făcut, acel domn nu a sunat, i-am dat mesajul şi ea mi-a cerut o zi de răgaz pentru a se gândi. Am vorbit şi am încercat să găsim o soluţie pentru ea şi imaginea ei. N-a zis nici măcar iartă-mă sau îmi pare rău”, a mai declarat Marcel Toader la „Acces direct”.

Augustin Viziru şi Maria Constantin au fost implicaţi, la un moment dat, într-o scenă controversată la „Ferma vedetelor”. Augustin Viziru i-a făcut un masaj la gât Mariei Constantin, deoarece a văzut că este tensionată, iar Ionuţ Iftimoaie l-a avertizat imediat: „Ai grijă! Vezi că te vede Marcel!

După rejuvenarea vaginală, Adriana Bahmuțeanu a trecut la un alt nivel! Vedeta și-a făcut o altă schimbare în zona intimă

Știm despre Adriana Bahmuțeanu că a fost mereu o femeie care a avut mare grijă de corpul ei. Vedeta este cunoscută pentru că merge des la saloanele de înfrumusețare și apelează la tot felul de noi tehnici, recent a apelat la o nouă tehnică care o scapă de părul din zonele intime.

Această schimbare vine după ce, în trecut, vedeta și-a făcut chiar și ceea ce se numește ,,rejuvenare vaginală”. Despre aceasta am aflat următoarele, de pe un site destinat chirurgiei plastice: ,,Rejuvenarea vaginală presupune combinarea unor proceduri precum vaginoplastia (îngustarea) și/sau labioplastie ori vulvoplastie (remodeloarea labiilor sau a vulvei). Este o intervenție populară în rândul persoanelor care doresc o reconturare după naștere, pierdere drastică în greutate sau îmbătrânire.” (sursa: esteticapremium.ro)

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI