Mama a vrut să-i facă o baie băiatului său, dar copilul a început să urle din toți rărunchii în timp ce-i dădea tricoul jos. Când s-a uitat mai bine la el, a descoperit un detaliu cumplit: „Simțeam cum inima mi se rupea în două” Ce avea băiețelul

Orice părinte care își lasă copilul într-o grădiniță se așteaptă ca acest loc să fie unul sigur pentru cel mic.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul de mai jos. Când Jannica și-a luat fiul de la grădiniță, totul părea să fie în regulă. Personalul a salutat-o, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit în acea zi.

Cei doi au ajuns acasă, iar când a venit vremea să-i facă baie copilului,  mama a crezut că nu vede bine ce se întâmplase cu fiul ei. Băiatul avea pe tot spatele mai multe răni mari și roșii.

Îngrozită, femeia a decis să facă totul public. Într-o postare pe o rețea socială, Jannica a povestit în detaliu ce s-a întâmplat cu fiul ei.

„L-am luat pe băiețelul nostru preșcolar de la grădiniță, ca în oricare altă zi, l-am salutat pe profesor și am plecat. În drumul nostru chiar am întâlnit alți trei profesori, dar nici ei nu mi-au comunicat nimic special. Așadar, o zi obișnuită. Dar „coșmarul” a început imediat ce am ajuns acasă și am dat să-i fac baie copilului. Cea mai cumplită baie din toată viața mea”, a povestit Jannica.

„În primul rând, cu greu i-am putut scoate cămașa de pe el. În acele clipe, simțeam cum inima mi se rupea în două. Erau cel puțin 15 semne pe spatele băiatului, semne de mușcătură, jumătate dintre acestea, fiind răni deschise. Nu-mi imaginez cum e posibil una ca asta!”, a adăugat femeia.

Se pare că nu a fost pentru prima dată când băiețelul lui Jannica a fost rănit la grădiniță. Cu doar o săptămână mai devreme, a căzut și a fost rănit în timp ce profesorul era pe cale să-l pună pe podea.

Acum, familia cere ajutorul și sprijinul în această situație dificilă.

Făcea curățenie în camera fetiței sale, când a observat ceva ciudat pe un perete. S-a dus mai aproape, iar când a văzut ce era acolo, a intrat imediat în panică

Joanne Gallagher din Coatbridge, Scoția a vrut să facă ordine în camera fetiței sale, plecată în vacanță, când a făcut o descoperire șocantă. Femeia s-a apropiat și a simțit că-i îngheață sângele-n vene când a văzut ce era pe unul dintre pereții camerei: niște amprente de mâini de copil.

Acum, femeia este convinsă că locuința lor este bântuită de o fantomă-copil, pe nume Benny, după ce a făcut cercetări și a aflat că acolo s-a spânzurat un tânăr, chiar sub scări, înainte ca ei să se mute acolo.

„M-a speriat cumplit pentru că au apărut pur și simplu. Vineri, înainte ca Aimee să ajungă acasă, i-am făcut curat și le-am observat. Erau după ușă, dar le-aș fi observat dacă ar fi fost cu o zi înainte pentru că sunt proeminente. Aimee era în Lanzarote cu tatăl său și urma să se întoarcă abia a doua zi. Am mai avut experiențe cu spiritele. Presupun că unii oameni ar putea să spună că sunt sensibilă la spirite”, a declarat femeia.

A văzut o fetiță de 3 ani, cu un biberon în mână, rătăcind prin apa care le-a inundat orașul. Când s-a apropiat de ea și a întrebat-o unde îi sunt părinții, a avut un șoc. Copila i-a spus că …

Un tânăr se poate considera salvatorul unei fetițe de doar 3 ani din Pearland, Texas, după ce a văzut-o, de la fereastra casei, rătăcind prin apa adusă de uraganul Harvey peste orașul lor.

Renz Michael se uita pe fereastră când a văzut o fetiță rătăcind prin apa care îi venea aproape până la brâu. Copila, care era îmbrăcată doar cu un tricou și un scutec, și avea în mână un biberon, era singură pe strada inundată.

Foarte ingrijorat, Renz a alergat afară și a mers să verifice ce se întâmplă acolo. Când a întrebat-o pe fetiță unde sunt părinții ei, copila i-a răspuns senin „chiar acolo”, arătând spre casa ei.

Renz a insistat să-i arată unde sunt părinții ei și a urmat-o pe copilă până la casă. Odată ajunși acolo, tatăl fetiței a apărut în prag și a luat-o în casă.

Salvatorul micuței a fost foarte surprins de neglijența de care au putut da dovadă părinții fetei, cu atât mai mult cu cât nivelul apei în zonă este în continuă creștere.

„Ada, nevastă-mea, tot întârzia acasă, ajungea chiar și noaptea. Într-o seară am sunat la ea la birou și nu era. Am dat o fugă la ea serviciu, iar ce am aflat de la portar m-a marcat pe viață. A fost un șoc să descopăr asta chiar despre soția mea.” De necrezut ce făcea femeia și ce i s-a întâmplat când a ajuns acasă

Am iubit-o atât de mult pe Ada, încât nici nu mi-am dat seama cum și când i-am intrat sub papuc.

Probabil că și acum aș fi fost tot acolo, dar orgoliul meu de bărbat, asa subțiat cum devenise el, nu m-a lăsat să mă transform chiar într-o cârpă de șters pe jos. Mi-am salvat onoarea în ultima clipă!

—… De parcă tocmai s-a dat jos din jeep și m-a găsit pe mine în fața scării, cu mătura-n mână, nu alta!

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI