„Măi, băiatule, a murit femeia care te-a întreținut atâția ani si tu….” Prima reacție a lui Liviu, fostul soț al Israelei Vodovoz, după ce a aflat că fosta balerină a murit. Ce parere aveti de gestul lui?

La numai 70 de ani, singură și bolnavă, Israela, fostă balerină și femeie de afaceri, a trecut în neființă.

În urma ei, au rămas mulți prieteni care au iubit-o, multe regrete și o avere colosală. Deși erau divorțați, Liviu, fostul soț, aflat în Spania, a reacționat la aflarea veștii triste.

ISRAELA A MURIT! Inițial, tânărul a ales să păstreze tăcerea, dar internauții l-au luat la rost pe pagina personală de Facebook.

Liviu și-a actualizat poza de copertă pe pagina personală și a postat o fotografie cu femeia care i-a fost soție, mentor și prietenă timp de mai mulți ani.

Prietenii i-au transmis mesaje de îmbărbătare, după ce ieri, unii l-au certat că e indiferent.

Există și nemulțumiți. Unii se arată consternați de faptul că Liviu ar putea moșteni toți banii Israelei, alții îl întreabă dacă regretă pierderea fostei soții.

„Măi, băiatule, a murit femeia care te-a întreținut atâția ani, acum nu se știe dacă de moarte naturală ori…?

A fost bună când îți dădea de toate, acum toată lumea o critică pe ea că a fost o babă nebună, dar întrebarea mea este de ce ai stat atâția ani cu ea?

Acum vezi, că ți-a lăsat 25 de milioane de euro, fugi, și pe viitor mai caută ceva avere la altă femeie de vreo 60 de ani!

E greu să muncești, mai bine te îmbogățești peste noapte de la una și alta! Un destrăbălat, vei sfârși urât!”, i-a scris un internaut, într-un mesaj public.

ISRAELA A MURIT!  Cine rămâne cu averea fabuloasă?

Chiar dacă în ultima vreme nu mai apărea la televizor, voia să-și vândă casa din Maramureș și să se mute în Spania, Israela a fost până în ultima clipă o femeie foarte bogată. Rămâne de văzut, acum, cine va moșteni banii și proprietățile celebrei Israela.

În tinerețe,  Israela era o balerină apreciată, apoi a intrat în lumea afacerilor. În 2014 și-a făcut testamentul și avea o avere fabuloasă, de aproximativ 50 de milioane de euro.

În anul respectiv și-a făcut testamentul, deoarece dorea să-și protejeze soțul, fiind în jurul ei mai multe persoane care i-ar fi vânat banii din conturi.

Nimeni nu știe dacă ulterior femeia s-a răzgândit și nu i-a mai lăsat la fostul soț nimic.

ISRAELA A MURIT: Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea.

Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

Liviu Arteni susținea că a ajuns să mănânce din tomberoane

În urmă cu un an, Liviu Arteni declarat că se află într-un impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. El a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni tv, printr-o intervenție telefonică.

„Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat idn tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute uc un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vinn.

M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine. Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, declara Liviu Arteni, în urmă cu un an.

DISTRIBUIȚI