Lucruri UIMITOARE pe care nu le știai despre v!bratoare. Afla acum!

V!bratoare sunt încă un subiect tabu în societatea noastră. Există, totuși atâtea variante și culori încât s-a format o mică industrie cu acest scop. Unele vorbesc, unele pot conține cenușa fostului soț și unele sunt în formă de animale.

Ce este cert este că aceste dispozitive există de sute de ani și nu o să dispară prea curând din viața noastră. Fac deja parte din istoria umanității.

Chiar dacă nu folosești și nici nu ai de gând să îți cumperi un v!brator trebuie să știi că sunt încă multe lucruri pe care nu le cunoști despre v!bratoare.

Regina Egiptului, Cleopatra folosea un v!brator. Cum electricitatea nu era încă descoperită în anul 54 înainte de Hristos, Cleopatra folosea altceva pentru a-i da energie și putere v!bratorului. Albine vii erau introduse în spațiul gol din interiorul dispozitivului și acestea prin mișcarea lor antrenau primitivul v!brator.
La începutul anilor 1800, femeile care își doreau un v!brator mergeau la medic pentru a cere o prescripție. Femeile ce aveau nevoie de acest instrument erau considerate suferinde. Boala lor se numea isterie și cerea tratament.
Primele v!bratoare cu fir au apărut la sfârșitul secolului 19 și foloseau aburul ca energie.
V!bratoarele sunt încă ilegale în unele state americane. În Alabama poți fi amendată cu 10.000 dolari dacă asupra ta se găsește un v!brator. În Texas este ilegal să ai mai mult de șase.
Unele v!bratoare conțin materiale toxice ce pot afecta sănătatea. Nu există reglementări pentru jucăriile s3xuale, deci pe piață pot ajunge v!bratoare ce ne pot răni. Evitați jucăriile ce conțin ftalați, derivați ai naftalinei ce sunt legați de apariția diverselor cancere.
1 miliard de dolari se cheltuie anual pe v!bratoare doar în SUA, mai mult decât se cheltuie pe prezervative. Cel mai scump v!brator e decorat cu diamante, perle și safire și costă exact un miliard de dolari.

Scrie un comentariu