Locul din România care i-a cucerit pe turiști. Prețurile sunt la jumătate față de Poiana Brasov, iar condițiile pentru amatorii sporturilor de iarna sunt perfecte!

 

Pe partiile din muntii Lotrului, turistii au descoperit Raiul pe pamant. Preturile sunt la jumatate fata de Poiana Brasov, iar conditiile pentru amatorii sporturilor de iarna sunt perfecte!

In muntii Lotrului se aud doar chicoteli si strigate de veselie. Partia de la Vidra a prins viata de cand turistii au umplut-o cu celofane, saniute si schiuri.

Taticul din imagini se simte ca-n adolescenta. Aluneca impreuna cu copiii pe derdelus si nu s-ar mai da dus de aici.

Zapada este din belsug, iar privelistea pare cu adevarat desprinsa dintr-un basm. Spun asta in cor toti turisti care ajung sa se bucure de iarna aici, pe domeniul schiabil Transalpina.

La peste 1300 de m altitudine , profesionistii in sporturi de iarna se considera cu adevarat rasfatati. Stratul de zapada este numai bun pentru o tura cu placa sau cu schiurile.

Ramona Fodor, reprezentant complex partii: „E cu lume multa, cum ne-am asteptat dealtfel, lumea abia asteapta deschiderea sezonului.

Ne dorim sa le oferim turistilor o partie perfect pregatita”.

Turistii care au ajuns aici se considera fosti clienti fideli ai Poianei Brasov.

S-au retras la Vidra, unde partiile sunt mai libere si preturile – mai mici. De pilda, un abonament pentru toata ziua pe partie costa numai 80 de lei.

Preturile decente se aplica si la mancare. In pensiunile din muntii Lotrului, schiorii primesc mancare traditionala, stropita cu tuica fiarta, vin sau palinca.

Partia de schi se afla la 34 de kilometri de statiunea turistica Voineasa, unde o noapte de cazare, de persoana, porneste de la 80 de lei.

CITESTE SI: La trei ore de casă faci plajă iarna cu bani puțini! Zborul cu avionul până aici costă mult mai puțin decât trenul până la munte! Unde se află minunata stațiune

Și iarna poate fi ca vara. Totul este să găsești niște destinații de vacanță calde și aproape de casă.

Stațiunea Eilat, din Israel, se află la doar trei ore distanță de București, iar zborul cu avionul costă mai puțin decât trenul până la munte.

Când în România e frig de îngheață apele, în Eilat e vreme numai bună de plajă.

Iarna sunt chiar și 28 de grade Celsius, iar Marea Roșie, nisipul fin și palmierii sunt aproape de casa ta: la numai trei ore distanță cu avionul. Parcă nici nu-ți vine să crezi!

La ora 8.55 am decolat de pe Aeroportul ”Henri Coandă”, iar la ora 11.45 eram deja la căldură, pe Aeroportul Ovda.

Hainele subțiri au luat rapid locul cojoacelor, am urcat în microbuz și în 45 de minute am ajuns în stațiunea Eilat.

Hoteluri semețe, înconjurate de palmieri și piscine au apărut imediat în peisaj. Parcă nu-mi venea să cred că văd marea. Pe lângă leneveală la soare, poți face multe alte lucruri.

Înoți cu delfinii

Spre exemplu, snorkeling. Poți înota cu delfinii și poți admira peşti tropicali de diverse forme şi culori, ţestoase, bureţi, anemone.

Intrarea pe plaja amenajată de la Dolphin Reef, costă 67 de shekel pentru un adult, adică 67 de lei, pentru că paritatea este de 1 la 1, și 46 de shekel pentru copil.

Pentru snorkeling plătești 290 de shekel, iar pentru diving 339 de shekel.La observatorul marin vezi vietățile care trăiesc pe fundul mării

Totodată, poți la merge Observatorul Marina Park, un fascinant complex marin, care se află la 8 km sud de Eilat, în centrul unui recif de corali, lung de 1.200 de metri, unde dai cu ochii și de rechini.

DISTRIBUIȚI