Localnicii s-au trezit dimineața cu o gaură uriașă în șosea. Când s-au uitat înăuntru, s-au închinat, nimeni nu știa ce există chiar sub picioarele lor! Ce s-a întâmplat cu 10 case e incredibil

Locuitorii micului oraș Round Rock, din SUA, s-au trezit miercuri dimineața și au descoperit o gaură uriașă în șosea.

Când s-au uitat înăuntru au avut surpriza vieților lor, era o peșteră adâncă de 7 metri și lungă de 51 de metri.

În ultimii zeci de ani sute de astfel de găuri au apărut peste tot în lume. Mike Petter, manager general al unei companii locale, a declarat:

„Se pare că acoperișul peșterii a căzut, iar când a căzut ne-a rupt linia de apă și a mai și expus o linie de gaz natural”.

Autoritățile nu sunt sigure de ce s-a prăbușit drumul, scoțând la iveală o formațiune subterană care a cauzat

ca cel puțin 10 case din oraș să nu mai aibă apă. Localnicii nu au știut niciodată că sub ei există o peșteră.

Iată mai multe imagini incredibile dinăuntrul peșterii naturale:

CITEȘTE ȘI:

L-ai văzut? Sună de urgență la Poliție! Tânărul din imagine e căutat în toată țara dintr-un motiv înfiorător. Informații dureroase

Tragedie uriașă în Brăila unde un student de la Facultatea de Agronomie a fost dat dispărut de acasă. Mădălin Ştefăniţă Varga, din satul Titcov,

comuna Frecăţei, student al Facultăţii de Inginerie şi Agronomie din Brăila, este căutat de Poliție după ce familia l-a dat dispărut de acasă.

Mădălin este student în anul I, are 23 de ani, iar cei care îl cunosc vorbesc despre el numai de bine, îl cunosc drept un băiat liniștit care nu a avut niciodată probleme cu nimeni.

Cei care au lansat un apel pe Facebook pentru găsirea lui au fost prietenii săi. Aceștia roagă pe oricine crede că are informații despre el să anunțe.

Precizăm că tânărul are 1,60-1,70 înălţime, aproxmativ 50 de kilograme şi este brunet. Mădălin Ştefăniţă Varga a fost elev al Colegiului Economic „Ion Ghica”.

„Este student la Facultatea de inginerie și agronomie Brăila în anul I la specializarea de Agricultura Se numeste Vargă Mădălin Ştefăniță are 23 de ani, are înălțimea intre 1.60 și

1.70 ochi căprui, brunet aproximativ 50 de kg , era un student silitor nu avea probleme cu nimeni nu se certa nu a fost băgat în clanuri sau să fi avut vreo altercație cu cineva. Ultima

data a fost văzut sâmbătă seara la discoteca din Pecineaga. Va rog distribuiți cât mai mult haideti sa îl găsim. Va mulțumesc!”, este mesajul lansat de prietenii săi pe Facebook.

„Bibicule vino acasa te rog din inima mea Madule ai sa bem o cafea”, este apelul disperat făcut pe Facebook de un apropiat al lui Mădălin.

Ultima dată a fost văzut sâmbătă seara, la discoteca din Pecineaga. Colegii care au transmis acest mesaj au ţinut să precizeze faptul că au acceptul familiei pentru a mediatiza

cazul. De la IPJ Tulcea ni s-a comunicat doar faptul că se fac cercetări. Ieri, până la închiderea ediţiei, tânărul în cauză nu fusese găsit, potrivit obiectivbr.ro.

Se trezea de câteva zile mereu mahmură, dar nu își amintea să fi băut alcool. Luni la rând a fost mahmură, când medicul și-a dat seama ce avea în ea, aproape a leșinat. Ce pățea femeia zi de zi e halucinant

Sarah Moughtin are 34 de ani și și-a uimit medicii cu boala misterioasă cu care se confruntă.

În fiecare dimineață fata se trezește având simptome asemănătoare mahmurelii, de parcă cu o zi în urmă ar fi făcut

excese în ceea ce privește băuturile alcoolice. Însă adevărul din spatele simptomelor ei stranii este unul de-a dreptul șocant.

Medicii pe care i-a consultat au mărturisit că nu au mai văzut niciodată un caz asemănător cu al femeii din Marea Britanie care, înainte de a se îmbolnăvi era asistent de vânzări într-un centru comercial și ducea o viață perfect normală.

Însă totul s-a schimbat pentru ea în momentul în care au început simptomele asemănătoare mahmurelii,

împreună cu durerile de cap. Femeia a încercat să le ignore, însă lucrurile doar s-au înrăutățit astfel.

Deși Sarah considera că este perfect sănătoasă, a ajuns să fie țintuită în pat. Apoi, femeia a început să aibă dureri și la nivelul feței și se trezea cu chipul umflat peste măsură.

După zile întregi de analize amănunțite, medicii au reușit să îi pună un diagnostic: Sarah Moughtin avea diabet insipid, hipofizita limfocitară- boală autoimună întâlnită în special la

femeile însărcinate dar și la cele care suferă de hipopituitarism. În plus, fata a fost operată la ureche, unde îi apăruse o umflătură.

„Ma trezeam mereu mahmura si de parca fusesem lovita peste fata in repetate randuri. Am atribuit toate simptomele cu stresul acumulat la locul de munca.

Am stiut insa ca e ceva grav cand am simtit o umflatura langa ureche. Cand o atingeam era ca o bila de marmura”, a povestit Sarah.

 

DISTRIBUIȚI