Lidia Buble a părăsit scena, iar POLIȚIA a intervenit imediat. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble a trecut prin momente dificile în timpul unui concert susținut duminica trecută la Mizil. Iubita lui Răzvan Simion a avut parte de o primire neplăcută din partea spectatorilor care au petrecut la serbările toamnei.

Lidia Buble, alungată cu fructe

Au aruncat în cântăreață cu fructe, în special cu mere, iar poliția a fost nevoită să intervină. Unul din martorii prezenți la concert a povestit pentru presa centrală ce s-a petrecut în acea seară.

„Duminică seara, în jurul orei 22.20, la serbările toamnei, Lidia Buble a părăsit scena pe care susţinea un recital la sărbătorile Mizilului, după ce în aceasta s-a aruncat cu fructe din public în acea seară, aducând apoi acuze la adresa organizatorilor.

Evenimentul neplăcut pune localitatea într-o lumină proastă după ce, în anii 2000, primarul de atunci lansase vorba că este un oraş bolnav de SIDA, ca să îl poata declara zonă defavorizată. În urma acestui eveniment neplăcut sigur va fi catalogat ca un oraş majoritar ţigănesc.

A cântat doar trei melodii. Nu a mai revenit, a plecat flancată de poliţia locală. S-a aruncat prima dată în timpul celei de a doua melodii, aceasta a criticat autorul, s-a aruncat şi în timpul următoarei, a terminat melodia, a mulţumit pentru comportamentul autorilor şi a coborât de pe scenă şi a plecat”, a declarat unul din spectatori pentru cancan.ro.

A făcut avort pentru că nu-și mai dorea un copil, dar bebelușul a supraviețuit. La naștere a avut un mare șoc!

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI