Lidia Buble a facut anunțul cu lacrimi în ochi, în emisiunea lui Răzvan Simion: „Dacă mai ai ceva de adăugat, spune tu!” Apoi a început să plângă

Lidia Buble a fost foarte emoționată în ediția din această dimineață de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Artista a început să plângă în platoul emisiunii, atunci când a început să vorbească despre noua sa piesă, inspirată din viața personală.

Iubitul ei a încercat să o susțină și să o scoată din starea în care se afla. Lidia a fost copleșită de emoții și a povestit că mesajele primite de la fanii ei, în ultima vreme, au făcut-o să plângă.

Lidia Buble nu și-a putut stăpâni lacrimile, în emisiunea lui Răzvan Simion, unde a lansat cel mai nou videoclip, pentru piesa „Sărut-mâna, mamă”.

Versurile melodiei, dar și întreaga poveste sunt inspirate din viața ei, iar atunci când Dani a pus-o să vorbească despre piesă, artista a început să plângă.

Iubitul ei i-a sărit în ajutor, după ce a văzut-o că nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor.

„E foarte greu să cântăm această melodie live, de aia am prezentat doar videoclipul”, a explicat Răzvan Simion.

„Nu ți se pare că formularea asta sună cam ciudat? Să cântăm…?”, l-a întrepat Dani Oțil. Iubitul Lidiei s-a apărat imediat: „Să știi că pe corul ăla mă aud și eu!”.

„Să știți că unul dintre versuri este scris de Răzvan: Am ochii uscați de dor. Cu această piesă am vrut să trag un semna de alarmă!

Această piesă m-a pus pe gânduri…Mi se întâmplă să mă sune mama când sunt pe drum, când sunt pe la concerte și îi resping.

Asta mi-a dat de gândit. Nu poți să știi dacă mai primești un al doilea telefon…Dacă mai ai ceva de completat, Răzvan, te rog, spuen tu…

Eu sunt foarte emoționată! Piesa este scrisă despre mine și viața mea. Sunt sigură că mulți oameni se vor regăsi în această poveste.

Dani, trebuie să îmi promiți că după ce se termină emisiunea o vei suna pe mama ta, care sigur se uită la emisiune”, a explicat emoționată Lidia Buble.

RUȘINOS! S-a aflat cum l-a divorțat Lidia Buble pe Răzvan și ce s-a întâmplat în momentul în care fosta lui nevastă a aflat că e înșelată. Cum a fost folosită Flavia, colega matinalului

Detalii neștiute și rușinoase despre cel mai titrat adulter din showbiz. Cum l-a divorțat Lidia Buble pe Răzvan Simion

De aproape două luni, Lidia Buble și Răzvan Simion sunt liberi să-și trăiască idila.

El e divorțat, iar ea a scăpat de eticheta de amantă. Însă, drumul către această libertate a fost anevoios pentru tânăra cântăreață și plin de ezitări pentru matinalul de la Antena 1.

Mai 2015 a fost momentul în care Răzvan Simion și-a făcut bagajul și a părăsit căminul conjugal pentru a începe o viață nouă alături de Lidia Buble.

În urmă a lăsat o soție și doi copii. Deși părea că atunci a început idila, lucrurile trenau deja de jumătate de an.

Apropiați ai familiei ne-au dezvăluit faptul că aventura matinalului s-a consumat timp de șase luni în paralel cu mariajul, care nu părea deloc în impas, așa cum s-a speculat, fiind presărat cu nenumărate vacanțe în doi și în patru.

Interacțiunea dintre Lidia și Răzvan s-a produs fix pe 25 septembrie 2014, iar cea care a făcut primul pas a fost cântăreața.

L-a sedus în ziua aniversării lor

Ceea ce nu a știut Lidia a fost faptul că 25 septembrie era ziua în care Diana și Răzvan aniversau 14 ani de când se cunoscuseră, dar drumurile profesionale îl exilaseră pe Simion

la Baie Mare, unde prezenta ”Festivalul Castanelor”, iar Lidia cânta. ”Toate informațiile apărut sunt ușor romanțate.

Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună”, ne-a declarat o sursă apropiată matinalului.

Câteva luni mai târziu, Diana afla despre infidelitatea soțului ei, care, din ce motiv el știe, și-a lăsat amanta și s-a întors acasă.

Martie și aprilie au fost luni în care cei doi au încercat să-și repună mariajul pe linia de plutire, dar…

S-a folosit de Flavia să-l readucă în patul ei

”Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta.

Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuința ei.

Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea”, ne-a dezvăluit sursa noastră.

Fiica lui a plâns o zi întreagă

După un an de trai adulterin, în mai 2016, Răzvan Simion a acceptat să pună punct mariajului cu Diana în fața unui notar.

Conform legii, Ianca, fiica lui, a fost audiată. A fost cea mai grea zi atât pentru fetița de 12 ani, care a plâns ore în șir, cât și pentru părinții ei.

Contactată telefonic pe marginea acestui subiect, Diana, fosta domană Simion a ales să nu comenteze: ”Eu păstrez în minte doar amintirile frumoase, iar fostului meu soț îi doresc să fie fericit”.

DISTRIBUIȚI