Le stă mintea doar la clipe fierbinți. Horoscopul și-a desemnat câștigătorii atunci când vine vorba de aventuri amoroase

Acestea sunt cele trei zodii care se gandesc la s3x in orice moment. Sunt gata oricand de o partida de amor ca la carte si nu ar spune „nu” unei aventuri.

LOCUL 3: FECIOARĂ
Ușor introvertite, în aparență, atunci când vine vorba despre s3x, Fecioarele însă pun la cale tot felul de planuri pentru a-și atrage partenerul în capcana s3xuală. Fecioarele sunt pasionale și dau totul atunci când vine vorba despre o noapte incendiară.

LOCUL 2: SCORPION
Nici cu Scorpionii să nu ne fie rușine când vine vorba de s3x. Adevărate animale în pat, pricepuți la vorbe care îmbrobodesc femeile dintr-o secundă și foarte atenți să se simtă bine chiar și cu o simplă atingere, Scorpionii sunt adevărate ”mașini de făcut s3x”.

LOCUL 1: TAUR
Campionul s3xual al zodiacului este Taurul. Acesta emană prin pori s3x, atunci când apare într-un colectiv, toată lumea își întoarce capul după acest semn zodiacal, fie că este femeie sau bărbat. Taurii au un mare talent de cuceritori, aceștia ținând cont de sensibilitățile partenerului s3xual, pe care uneori le exploatează doar de dragul jocului erotic.


Citeste si:

Scrie un comentariu