Le mai știți pe fetele de la Bambi? Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu și sora ei trăiesc în lux ca niste prințese! „Avem șemineu, iar dulapul l-am așteptat un an de zile” Uite cum arată casa surorilor:

Raluca și Denisa Tănase, cele două surori de la trupa Bambi și-au deschis ușile casei și le-au arătat fanii cum arată casa în care locuiesc.

Cele două artiste au explicat cine s-a ocupat de amenajarea casei lor.

„Este o casă neterminată. Nu mâncăm aici, mâncăm la părinți, care stau lângă noi. Am o pasiune pentru obiectele vechi, antichități.

Auriul este de inspirație venețiană. Avem șemineu. Dulapul l-am așteptat un an de zile. Casa o avem de doi ani de zile, dar abia de un an ne-am mutat”, a explicat Raluca.

Fetele și-au cumpărat, printre altele, un cuier vechi de 75 de ani și diverse alte lucruri vechi.

„Dormim împreună eu și sora mea… Nu suntem genul care să arunce cu banii”, a mai spus Raluca Tănase.

CITESTE SI: Ana Roman s-a despărțit de Cătălin Cazacu, dar abia acum s-a hotărât ce va face cu cheia de la casa lui! Fosta iubită s-a decis chiar și în privința plății utilităților! Săracul Cătălin… Nu cred că se aștepta la asta!

Ana Roman si Catalin Cazacu nu mai formeaza un cuplu. Fosta iubita a lui Catalin Cazacu, de la Exatlon, a luat hotararea sa paraseasca locuinta si s-a decis cui va preda cheia de la casa lui.

Dupa un an de iubire intensa, Ana Roman si Catalin Cazacu au pus punct povestii lor de amor, care in mod normal, ar fi avut toate sansele sa se incheie la altar.

Ruptura dintre cei doi s-a produs de curand, cand campionul la motociclism se afla in Republica Dominicana, la Exatlon, si a anuntat pe post ca nu stie sa il astepte cineva acasa.

Practic, prin declaratia facuta, “razboinicul” si-a anuntat iubita oficiala, pe Ana Roman, ca vrea sa se desparta de ea, tanara luand decizia sa isi faca bagajul si sa paraseasca casa lui.

Decizia mutarii fostei iubite a lui Cazacu din casa in care cei doi si-au consumat povestea de dragoste, a fost una dificila pentru bruneta.

Apartamentul din Bucuresti apartine sportivului, iar el a lasat-o pe Ana Roman sa locuiasca in el, presupunand ca il asteapta.

Dupa anuntul despartirii e limpede de inteles ca cea care trebuie sa paraseasca locuinta este Ana.

“Am informat-o pe mama lui. Mi-a spus sa fac ce vreau si ca pot sa raman cat vreau (n.r.: in casa lui Cazacu).

Cheia de la casa o sa i-o predau prietenului lui cel mai bun. Daca o sa vin facturi pana cand plec eu, bineinteles ca o sa le platesc, daca nu…

Dumnezeu cu mila!”, a declarat pentru WOWbiz.ro, Ana Roman, fosta iubita a lui Cazacu.

CITESTE  SI: Acum stă într-un palat alături de familia lui, dar puțini știu un detaliu din trecutul lui Cătălin Măruță… Uite cum era în locuința lui:

Astăzi îi merge foarte bine, dar Cătălin Măruță a pornit de jos și a dus-o greu în momentul în care a decis să vină în București pentru a se realiza pe plan profesional.

Cătălin Măruță, care a împlinit 40 de ani, este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de televiziune din țara noastră.

Însă nici pentru Cătălin Măruță, care formează o familie cu cântăreața Andra, nu a fost deloc ușor la începuturi, atunci când a decis să vină în Capitală pentru a-și face un rost în viață.

Prezentatorul de televiziune a locuit într-un cămin de nefamiliști, la Bobocica, alături de muncitori din construcții.

Ba mai mult decât atât, pentru a face rost de bani ca să poate supraviețui, Cătălin Măruță a împărțit pliante.

„Şi am venit în Bucureşti, stăteam într-un cămin de nefamilişti, la Bobocica, cu tot felul de muncitori care lucrau în construcţii şi în tot felul de domenii de genul acesta, şi îmi aduc

aminte că în primele două luni nici nu am ajuns la facultate, fiindcă împărţeam pliante pe străzi, ca să câștig bani.

Era un an electoral şi eram omul-sandvici, aveam o pancartă mare pe faţă şi una pe spate, şi, cu încă cineva, mergeam și împărţeam pliante prin tot Bucureştiul să facem rost de bani”, a declarat Cătălin Măruță pentru revistatango.ro.

„Deci lucram aşa: împărţeam pliante, eram redactor şef la radio Europa Nova, lucram la o clinică medicală pentru tot felul de treburi de marketing, puneam muzică sâmbătă şi

duminică într-o discotecă de la Kilometrul Zero, la Unirii, şi mai făceam încă ceva, dar nu îmi mai aduc aminte acum…”, a mai spus el.

„Țin minte că luam bani pe dedicaţii la discoteca de la Kilometrul Zero – că un DJ, din ce trăia? din dedicaţii!- şi îi băgăm în buzunar.

Iar dimineaţa la ora 5, când ajungeam acasă cu buzunarul plin de bani de un leu, îi puneam pe pat, îi întindeam pe toți şi ziceam: dacă nu o să mai am deloc serviciu, cu banii ăştia pot să rămân în Bucureşti încă trei luni.

Şi-i puneam într-o carte şi făceam socoteala că din ei pot să plătesc întreţinerea, pot să plătesc lumina şi să am mâncare trei luni de zile”, a încheiat prezentatorul de televiziune.

DISTRIBUIȚI