Laura Stoica stia ca va muri?! Dezvaluirea socanta care abia ACUM a iesit la iveala despre indragita artista

In luna martie, pe data de 9, se implinesc 12 ani de la disparitia unei voci extraordinare din Romania.

Pe 9 martie 2006, showbizul românesc era în stare de șoc. Laura Stoica își pierdea viața într-un cumplit accident rutier.

Laura Stoica stia ca va muri, este marturisirea unei prietene de-a artistei. Cu cateva zile inainte de a isi gasi sfarsitul,

Laura Stoica a purtat o discutie cu aceasta. Printre marturisiri s-au regasit si cateva cuvinte socante.

”Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o data, ne-a spus mie si sotului meu: „Daca mor se vor imbogati toti impresarii mei”. Noi am replicat: „Laura, ce vorbe-s astea?!”

Laura Stoica stia ca va muri?!

Laura ne-a spus ca poate va da mana cu Sf. Petru si sotul meu ii va cara sicriul. Dupa o luna, chiar asa s-a intamplat, sotul mei ii cara sicriul”,

scrie Libertateapentrufemei, referitor la cateva marturisiri facute de prietena Laurei Stoica, in 2010.

Cântăreața avea doar 38 de ani, era însărcinată, iar alături de ea și-a pierdut viața și logodinicul său, Cristian Mărgescu.

Cu câteva zile înainte de ziua fatală, Laura Stoica a avut câteva semne premonitorii, care păreau să anunțe ce avea să i se întâmple.

În 2010, o prietenă a Laurei Stocia povestea într-o emisiune TV: ”Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie și soțului meu:

„Dacă mor se vor îmbogăți toți impresarii mei”. Noi am replicat: „Laura, ce vorbe-s astea?!”.

Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sf. Petru și soțul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar așa s-a întâmplat, soțul mei îi căra sicriul”.

Și mama artistei, Elena Stoica, care a trecut prin cel mai greu moment pentru un părinte, acela de a fi nevoit

să-și îngroape copilul, a făcut o dezvăluire tulburătoare, tot în urmă cu aproape 8 ani. “În ziua în care Laura a murit, ca niciodată, am început să citesc Biblia.

Nu stiu de ce…Am vorbit cu Laura la telefon si m-a întrebat ce fac. I-am răspuns că citesc Biblia. Mi-a spus că e foarte interesant.

Acum, îmi dau seama că a fost un semn. Că Dumnezeu m-a îndemnat să citesc din Biblie ca să pot trece peste cel mai greu moment din viața mea”.

Apoi, înainte să moară, Laura Stoica i-a înmânat celei mai bune prietene o scrisoare, în care, printre altele, afirma:

„N-am sa mor săracă și urată, bolnavă și singură. Iar tu, Cristina, tot așa!”, scrie libertateapentrufemei.

Mama Laurei Stoica, dezvăluire tulburătoare: „Când eram la mormânt, a venit spre noi…”

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 50 de ani. Mama Laurei Stoica a fost la cimitir, acolo unde a asistat la un adevărat miracol la 11 ani de la moartea fiicei sale.

Mama Laurei Stoica: „Fiica mea s-a reîncarnat”

„Ieri (n.r. – luni) am fost la cimitir, la ea, să îi aprind o lumânare și să îi duc flori. Acolo m-am întâlnit cu mai multe prietene de-ale ei.

Am mai stat de vorbă cu ele, am depănat amintiri. Mi s-a întâmplat un lucru ciudat.

Vreau să îți zic că atunci când eram la mormânt, a venit spre noi o pisicuţă, a stat acolo cât am stat noi, a mirosit florile aduse de mine.

Eu cred că în pisica aceea a fost sufletul fetiței mele. Cred că Laura s-a reîncarnat într-o pisică şi a venit la noi, ca să ne mângâie sufletele triste” , a declarat mama Laurei Stoica pentru ziarul Click!.

„În perioada 7-8 octombrie a avut loc prima ediție a unui festival-concurs dedicat Laurei Stoica.

Au fost momente foarte emoționante, pentru că anumite persoane care au cântat pe scenă mi-au adus aminte de viața mea și a fiicei mele.

Ne-au făcut să lăcrimăm, au fost clipe foarte emoționante”, a mai spus mama regretatei artiste.

DISTRIBUIȚI